Miert hiszik azt egyesek, hogy egy 8 honapos gyereket BARMIKOR BARHOL eltudok altatni?
Tobbszor kaptunk mar ugy meghivast valahova ahol kozoltek hogy hat altasd el itt-ott egy full idegen helyen. Sajnos hivatalos leszek valahova most es muszaj mennunk amivel kapcsolatban ugyanigy lazan odavetette egy rokon hogy majd elaltatom a babakocsiban. Jo hat igen elalszik a babakocsiban ha ugy jon ki az ido pont stb... masoknak is mondanak ilyet vagy csak neken? 2x vagy 3x alszik egy nap a lanyom 2x2 orat kabe neha alszik meg egyet du de ezek vagy seta kozben tortennek vagy itthon az ismeros helyen. Par honapja meg neha elaludt a karomban vendegsegben de mar nem.
En vagyok bena hogy nalunk nem igy megy az alvas?
16.hónapos a kislányom is ilyen,nem tud máshol elaludni,csak a kiságyába,de akkor 2 perc alatt
Vannak ilyen tipusú babák,gyermekek
Keresztfiam tényleg imád velem,velünk lenni
4 éves, és kerek perec megmondta,hogy nem alszik nálunk, mert otthon szeretne aludni,kivétel az ovi,azt elfogadta nagy nehezen
Teljesen megértem,mert a kislányom is ugyanilyen
Ha mentünk valahova,és pont alvás lett volna,nem eröltettem,nem altattam,fogtuk a vendégségbe,elvolt másokkal,majd amikor már nagyon offon volt,bealudt az ölemben
Lerakta a fejét a vállamra,és elaludt,majd beleraktam a babakocsiba
El tudnak ők aludni,altatás nélkül is,én sem hittem,és tényleg
Most egyszer alszik, fél 1től 2,fél 3ig
De volt már olyan,hogy nem aludt,mert keresztelőre voltunk hivatalosak,majd keresztelő után ebéd,és nem aludt,este hamarabb raktam le,de kibirta szépen
Én alvásidőben bárhol elaludtam, akármilyen zajban, de pl unokahúgom csak a helyén, csendben.
Kitalálhatjátok, ki szülőjének volt nagyobb szívás az egész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!