Miert hiszik azt egyesek, hogy egy 8 honapos gyereket
BARMIKOR BARHOL eltudok altatni?
Figyelt kérdés
Tobbszor kaptunk mar ugy meghivast valahova ahol kozoltek hogy hat altasd el itt-ott egy full idegen helyen. Sajnos hivatalos leszek valahova most es muszaj mennunk amivel kapcsolatban ugyanigy lazan odavetette egy rokon hogy majd elaltatom a babakocsiban. Jo hat igen elalszik a babakocsiban ha ugy jon ki az ido pont stb... masoknak is mondanak ilyet vagy csak neken? 2x vagy 3x alszik egy nap a lanyom 2x2 orat kabe neha alszik meg egyet du de ezek vagy seta kozben tortennek vagy itthon az ismeros helyen. Par honapja meg neha elaludt a karomban vendegsegben de mar nem.
Én megértelek, kérdező, az én kislányom 7 hónapos és nagyon nyűgös és hisztériás, ha nem alszik szigorúan a megszokott rend szerint. Még a hétvégék is bajosak, amikor az apjával a játék túl izgalmas és megborul az alvás rend. De ha dolgom van, csak nem foglalkozok ezzel, nem tudok mit csinálni, megpróbálom elaltatni, alszik, amennyit alszik, ha sír, hát sír, a férjemmel felváltva nyugtatjuk. Vicces volt egyszer, mikor a közjegyzőnél végig ordított, mikor az felolvasott nekünk. :D Szerintem minden babának más az alvás ritmusa, mint nekünk felnőtteknek is. Szerintem negedd el, mást nem tudsz csinálni.
2021. ápr. 24. 21:09
22/33 A kérdező kommentje:
Koszi a megerto hozzaszolasokat.
Valaki irta hogy ne aggodjak a napirend miatt. Oo en nem aggodok osszetennem a ket kezem ha lazabb lenne a gyerek de hat o olyan mint egy ora. Reggel pontban 7kor kel es pontosan 2 ora mulva mar almos. Egyedul az este 6 orai furdetes utan lutri hogy 8kor alszik el vagy fel9kor. Mi abszolut nem vagyunk az apjaval ilyen napirendesek sot remeltuk hogy "lazabb" lesz vele mert mi magunk se vagyunk szabalykoveto tipusok. Az autoban szerencsere elalszik mikor hazajovunk kb egybol, ha megyunk valahova es nem almos akkor nem ordit szepen elvan. Viszont az hogy en lerakjam egy random helyes es elaludjon hat az kizart.
2021. ápr. 24. 21:39
23/33 A kérdező kommentje:
21 igen nalunk is ez a hisztiroham van kb persze nyilvan bealszik egy ido utan de olyan kellemetlen lenne... itthon nem erdekel persze :) szerinted ez a szemelyisegenek a resze lehet, hogy ilyen "merev"? Ilyen lesz kesobb is?
2021. ápr. 24. 21:43
24/33 anonim válasza:
Ezek a ,,minek altatod ha nem álmos" válaszok rohadt idegesítőek. Nekem ugyan már nagyobb,de hál istennek van napirendünk és ehhez mindig tartottam is magam. 7kor ébred,délben aludnia kell,mert ha nem,átesik a holtponton és este 6ig nyomja...utána meg már nyilván nem hagyom bealudni mert magammal cseszek ki ha éjjel meg nem alszik. Próbáltam mindig úgy szervezni a dolgokat, hogy alvásidőben otthon legyünk. Volt,hogy el kellett mennünk,de ott is elaltattam. Bár nehezebb volt,de nem hagytam ébren.
2021. ápr. 24. 22:04
25/33 anonim válasza:
Az én lányom még itthon is alig alszik el nem hogy mashol.
Ez miatt nem is megyek egesznap os programra.
2021. ápr. 24. 22:11
26/33 anonim válasza:
#21 vagyok. Remélem, hogy csak az alvás igénye nagyon nagy. A húgom egészséges felnőttként is napi 10 órát alszik, az alatt használhatatlan, babaként is ilyen volt. Lehet nálunk ez van.
2021. ápr. 24. 22:29
27/33 anonim válasza:
Ha nem faradt, miert altatod?
2021. ápr. 24. 22:51
28/33 anonim válasza:
Enyém se aludt el soha sehol csak a saját ágyában. Akkor se ha 10 órája ébren volt..
2021. ápr. 25. 08:05
29/33 anonim válasza:
Az én lányom bárhol elalszik. Nem altatgatom ha látom hogy álmos lerakom es alszik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!