Miert hiszik azt egyesek, hogy egy 8 honapos gyereket BARMIKOR BARHOL eltudok altatni?
Tobbszor kaptunk mar ugy meghivast valahova ahol kozoltek hogy hat altasd el itt-ott egy full idegen helyen. Sajnos hivatalos leszek valahova most es muszaj mennunk amivel kapcsolatban ugyanigy lazan odavetette egy rokon hogy majd elaltatom a babakocsiban. Jo hat igen elalszik a babakocsiban ha ugy jon ki az ido pont stb... masoknak is mondanak ilyet vagy csak neken? 2x vagy 3x alszik egy nap a lanyom 2x2 orat kabe neha alszik meg egyet du de ezek vagy seta kozben tortennek vagy itthon az ismeros helyen. Par honapja meg neha elaludt a karomban vendegsegben de mar nem.
En vagyok bena hogy nalunk nem igy megy az alvas?
6 koszi nalunk is igy van pont mint nalatok foleg igy covid idejen kb alig megyunk valahova ezert beallt egy napirend. Amihez egyebkent nem ragaszkodtam o alakitotta ki.
Mennyi idos a gyereked hogy csak 1x alszik egy nap? En se bannam... csak sajnos nalunk van olyan nap hogy ha nem altatom 2 orankent nyugos ☹️
12 legszivesebben nem mennek de muszaj :) nem
Tudom kifogaskent hasznalni.
De legalabb a hozzaszolasok megerositettek hogy muszaj lesz neha kizokkentenem a megszokott komfortzonajabol ha jot akarok.
3hós volt 3napra elmentünk nyaralni. 5hós volt 2nap nyaralás. 9hós volt, egy hagyatéki ügy miatt 400km-re utaztunk, ott aludtunk, masnap kirándultunk.
Ezek alatt egy pillanatra nem sírt... ha nem almos minek altatod?!
Ha álmos lesz meg ugyis mindegy neki hol van, aludni fog...
Ez semmi más, csak kifogás a részedről...
15:
3 es 5 hosan az enyem is barhol elaludt :)
Ezt a hulye p*csa stilust amugy eltudja viselni a kornyezeted? 😅
Nálunk nem alszik máshol. Inkább végig üvölti az autóban is az utat, vagy ha vendégségben vagyok is, dörzsöli a szemét, de nem tud elaludni. Hiába visszük az alvokajat. Lefekszik, bekapja az ujját de nem alszik el .
Szóval nekünk sem alszik el bárhol, csak a megszokott helyen a kiságyban.
Én feladtam az erőltetést, nyűgösnek nem nyugos, csak estére lesz az.
Ne stresszeld túl, ha menned kell, menj. Alszik alszik, ha nem, nem. Nem lesz baja ha 1 napon csak 1x alszik, nem pedig 2x.
De nálunk olyan is volt, hogy nem aludt egész nap. Igaz, akkor nagyon sírós volt, de mindenki túlélte. :)
A nagyobb nekem is elaludt anyósnál és tesóknál is gond nélkül. Volt egy utazóágya és semmi nem zavarta.
A kicsi soha nem aludt el máshol, hiába dajkáltam, bújtam mellé, stb. (amire itthon, a saját helyén, soha nem volt szüksége) úgyhogy a rokonlatogatáson ebéd után beraktam a kocsiba és 1-1,5 órát autóztam vele a környéken. 2,5 évesen már kibírta úgy, hogy este helyett 4 óra körül indultunk haza, de mire kitolattunk az udvarról, már aludt.
Mióta covid van, nem rokonozunk, de most 4 évesen már lábon kihúz egy napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!