Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Maszkaltok kisbabaval ebben a...

Maszkaltok kisbabaval ebben a virusos helyzetben?

Figyelt kérdés
Ugy ertem, hogy viszitek e magatokkal bevasarolni, vagy most mar ha lehet teraszra kiultok e vele?

2021. ápr. 24. 13:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
85%
Mivel a férjem 12 órában dolgozik és szinte csak pár órát van itthon és keveset, semmi segítségem nincs, így egyedül vagyok a gyerekkel, kénytelen vagyok magammal vinni mindenhová. Teraszra nem fogunk menni kiűlni csak azért mert kinyitottak, ez felesleges kör. Mindig van nálam bébi étel és víz neki
2021. ápr. 24. 22:01
 22/24 anonim ***** válasza:
62%
Mivel nem tudom kire bízni, így viszem magammal. Ma családi társasággal kiültünk egy teraszra, ott sem volt baj.
2021. ápr. 24. 23:52
 23/24 anonim ***** válasza:
73%
Mi ugyanugy csinálunk mindent, viszem boltba, játszótérre, ha úgy van kávézni is, bográcsozunk barátokkal, járunk mamákhoz, papákhoz. Nem félünk, éljük az életünk, együtt vagyunk, amíg lehet, a rettegést és bezártságot meghagyjuk másoknak.
2021. ápr. 26. 14:13
 24/24 anonim ***** válasza:
39%

Na, hogy magukra vették egyesek, rögtön szabadkozni kellett meg támadni, hogy aki nem viszi boltba a gyereket, az nem tanul meg viselkedni.:-D

Én mondjuk szeretek célirányosan, határozottan és gyorsan vásárolni, ez gyerek nélkül sokkal könnyebb. Szocializálni meg értelemszerűen nem a csemegepultnál fogom, bár most kezdek aggódni, hogy micsoda mérföldkő marad ki az életéből, ha ezt csak később éli át...

2021. ápr. 28. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!