Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes venni Milupa Jó...

Érdemes venni Milupa Jó éjszakát tápszert? Adhatom már a babámnak?

Figyelt kérdés
2 hét múlva töltik a 6.hónapot
2008. dec. 5. 19:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A banán ízetsítésű már 4 hónapos kortól adható. Az én keresztfiam egyszerűen imádja. Szóval nyugodtan vehetsz neki. A gyümölcs azt hiszem hat hónapos kortól adható, de erre nem esküdnék meg.
2008. dec. 5. 19:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha arra lennél kíváncsi, hogy valóban laktatóbb-e, az én véleményem az, hogy nem. Semmi különbség nincs a többi tápszerhez képest, csak az ára és az, ha jól emlékszem, kevesebb van benne. Adni már adhatod, ha úgy gondolod, egy próbát megérhet.
2008. dec. 5. 20:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont ma kérdeztem ugyanezt a gyerekorvosunktól, mert a kicsi pár hónapja nem alussza át az éjszakát. A doktornő azt mondta, hogy kamu az egész, ellenben a Milupa pépet felírta, hogy próbáljuk meg, mert az tuti laktatóbb mint a sima tápszer. Ki is váltottam 700 Ft volt, ma éjjel teszteljük. 1 hét múlva lesz 6 hónapos.
2008. dec. 5. 20:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Az én babám 6 hónapos múlt, néhányszor adtam neki belőle, és valóban jobban és többet aludt, mint szokott.
2008. dec. 5. 22:10
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Nekem azt mondta a védőnőm, hogy a legújabb kutatások szerint a banán keresztallergiát okoz a parlagfűvel, úgyhogy babának ne adjak banánt.
2008. dec. 5. 23:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is azt adom éjszakára,fele-fele arányban tejpéppel.Hogy a tápszertől,vagy a keveréstől alszik reggel 8-ig,nem tudom,de a lényeg,h alszik.Volt pár hajnal,h felébredt az éhségtől,ezért vezettem be.
2008. dec. 5. 23:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is azt adom neki,bár én még 700-ft-ért sehol nem kaptam ugy mint az elöttem szóló.Csak annyi a különbség hogy rizspelyhes, de ugyan olyan rossz ízű mint a többi.Az én lányom 7 hónapos, de ha ilyet kap ha olyat 2 szer akkor is fől kell inni.Amúgy ha a banán is alergiát okoz akkor mit egyenek már ezek a szerencsétlen gyerekek?Komolyan mondom ez a világ már nagyon gyöpös. Én ha meghallom az alergi szót hülyét kapok.Szerencsétlenek eszik ezt a rengeteg mű dolgot, nehogy alergiások legyenek. Persze én is ezt adom neki mert bele magyaráznak mindent az emberbe.De remélem nem lessz az 20 év múlva hogy pont ez volt a rossz választás.Különben én azt olvastam a neten, hogy elképzelhető az alergia a tehéntejtől, viszont amikor csak az volt nem volt ennyi szív beteg gyerek
2008. dec. 6. 00:15
 8/11 anonim ***** válasza:
699 Ft, ha receptre fel van írva.
2008. dec. 6. 19:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem receptre is 2061ft a 600g
2008. dec. 9. 17:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Az az igazság, ha az első hölgy alaposan elolvasta volna a válaszomat, akkor nem kérdőjelezte volna meg, hogy 699,- receptre a pép. Ugyanis azt írtam, hogy mivel a gyerekorvos kamunak gondolja a Jó éjszakát TÁPSZERT, ezért helyette inkább a Milupa PÉPET írta fel, és az kerül ennyibe. Azóta eltelt pár éjszaka, és ez sem vált be, sőt gyakrabban ébredt.
2008. dec. 10. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!