Átlagosan mennyi pelenka fogy el egy nap nálatok?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 18. 22:08
11/30 anonim válasza:
#7 válaszadónak:
Éjszakát átalussza mar, nem ázik at a pisi.
Illetve olyan pelust kell találni ami belül sem engedi ki a pisit, s kívül sem ázik at.
Nekünk eddig a pampers prémium care vált be 14 hónapon keresztül, majd hirtelen zavarta is, belülre is beázott, illetve a bodyja is nedves lett...
Szóval nézegettünk és DM sajátmárkás Babylove pelust kipróbáltuk, az eszméletlen sok pisit bír el. Legalábbis nálunk.
Előtte kipróbáltuk a lupilut amit nagyon szeretnek, de nálunk nem vált be, kb.2 ora múlva diszkomfort érzete volt a babánknak, tépte volna le.
Ki kell tapasztalni, hogy melyik legjobb. Így nem kell sokat elhasználni.:)
5-os voltam
12/30 anonim válasza:
Nekem tobb, 9 honapos, 7-8? En keves pisit is kicserelem.
13/30 anonim válasza:
En is premium caret hasznalok, de valahogy nincs szivem bennhagyni a pisit, ha latom hogy van :D
14/30 anonim válasza:
14 hónapos, általában 5-6 db fogy egy nap
15/30 anonim válasza:
6-7 db kb, egy éves, éjszaka nem ébred, egyébként nem szoktam megvárni, hogy tele legyen,ha megyünk valahová, vagy leteszem napközben aludni akkor is mindig kap újat.
16/30 anonim válasza:
1 vagy 2 pelus este, nappal pedig mosipelus van, abból kb 4 szokott lenni.
17/30 anonim válasza:
A kicsinek 6-8 (pici még), a középső 2 éves: 4 db, a nagynak (3) csak alváshoz kell 2 db.
18/30 anonim válasza:
7 hónapos, 5-6 db fogy nappal. Az éjszakát átalussza, akkor nyilván nem cserélem.
19/30 anonim válasza:
Kb 5-6-7 db fogy egy nap, attól függ hányszor van kaki. Éjszaka nem cserélek, többször megébred enni, de csak pisi van, azt nem cserélem. 5 hós.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!