Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Második gyerek jobban tudott...

Második gyerek jobban tudott aludni hangzavarban, mint az első?

Figyelt kérdés

Az elsővel úgy voltam, hogy nem lesz lábujjhegyen járkálás, majd alszik nyüzsgésben is. Aztán hamar rájöttem, hogy vagy csendben vagyunk, vagy nem alszik a gyerek, szóval hamar borult ez a terv.

Viszont a másodiknál nincs az az isten, hogy a 2 évesem lábujjhegyen fog közlekedni, ha a pici alszik, emiatt kicsit aggódom, mert azért nem akkora a lakás, hogy letegyem egy csendes szobába, ahova nem hallatszik el a szaladgálás, kiabálás.

Nálatok hogy alakult? A második jobban tűrte a hangzavart meg a nagytesó nyüzsgését alvás közben?

2021. ápr. 18. 18:43
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
Az első sem aludt csendben sosem. Pont ezért....
2021. ápr. 18. 18:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Első csendben, második felkelt a banánszeletelésre.
2021. ápr. 18. 18:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Elírtam, elsőnek nem kellett a csend. Második voltam.
2021. ápr. 18. 18:51
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Elsőnek sem tudtam a csendet megoldani..

Meg kellett szoknia, de alapból keveset alvó gyerek volt.. most is olyan 3 évesen ( nappal nem alszik, éjjel egyszer kel, de nem kell altatni)

De a 2. Gyerek még lazább..

de éjjel a foga miatt rossz alvó

A zaj viszont nem zavarja

2021. ápr. 18. 18:55
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Első simán tudott aludni zajban is, már eleve ehhez szoktattuk hozzá. A másodiknál kicsit féltem, hogy a nagytesó miatt nem fog tudni rendesen aludni, de tud. Szerintem hozzá szokott már a pocakban. :D
2021. ápr. 18. 19:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ez már első gyereknél változott. Eleinte nagyon jól aludt, simán csináltuk a dolgainkat. Az egyedüli amire oda kellett figyelni az az evőeszköz csörömpölés.

Viszont fel éves kora körül valami változott és csendben kell lennünk sajnos..

2021. ápr. 18. 20:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igaz csak egy van de o jol tud zajban aludni. Alattunk furnak mostanában nappal de arra se kel fel 2 es fel eves. De nem hiszem hogy ez csak szoktatás kerdese akivel egyszerre szultem az o babaja 1 naposan is felebredt csak arra h becsuktam az ajtót
2021. ápr. 18. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez NEM szoktatás kérdése. Mi is próbáltunk normális hangerőn maradni, de 4 hónaposan átkattant benne valami és mindenre felkelt.

Gondoljatok csak bele, felnőtteknél is embere válogatja.

A férjemet szó szerint fel kell rázni, én meg ugrok ki az ágyból ha csak megreccsen egy gally az ablak előtt. A gyerek ha nagyon mélyen alszik, nem ébred fel könnyen, de a folyamatos zajongás, éles zajok pl evőeszköz az felkelti.

Tök jó azoknak akiknek a babáját nem zavarja semmi, de ne a saját vállatok veregessétek emiatt, mivel nem rajtatok múlt.

2021. ápr. 18. 21:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Csendben alvó mindkettő. Viszont szerintem ne becsüld alá a kétévesedet. Nálunk a nagytesó igazi örökmozgó, nagydumás, de amikor megszületett a kicsi, elkezdtük bevezetni a gyurmázást, színezést, és iszonyat szépen elcsendesedik ezek alatt.

Nem tagadom, az első fél év pokoli volt, de nem a nagy miatt. Sajnos a kicsi volt nagyon sírós.

Még nem tudhatod, hogy milyen habitusú lesz a kicsi.

2021. ápr. 18. 21:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!