Manapság már senki nem ad ilyet a babának? (háztartási keksz+tej)
Figyelt kérdés
Régen amikor még nem volt bolti tejpép és társai akkor háztartási kekszes anyatejet kaptak a babák.Péppé volt áztatva a h.keksz, vagy bele volt reszelve a tejbe.
Ma már senki nem ad ilyet a babájának,vagy károsnak számít a mai táplálás szerint?
2010. aug. 21. 20:45
11/12 anonim válasza:
Szia! Én szoktam adni kekszes tejet a kisfiamnak, feles tejjel(fele tej fele víz). Melegítem a tejet és amikor már majdnem forr, belerakom a kekszet(daráltat) és még főzőm egy kicsit. Így jól besűrűsödik és vagy kanállal adom neki, vagy üvegből. Nagyon imádja, jó íze van így.
12/12 anonim válasza:
Elöttem szólónak! Az én kisfiam 10 hós! Én 30 vagyok és mivel anyumnak nem volt teje ezért már kiskoromban 3 hós felett tejet adtak! Persze ez nem volt meglepő 30 évvel ezelött! Sokan tejet kaptak enni! Mivel cukros lettem nemrégiben és semmi jel nem mutat rá! Tehát elhízás és a többi. Ráfogták arra hogy tehén tejen nőttem fel! Az én fiam biztos hogy nem kap 3 éves koráig! Pedig mindent eszik 10 hós és van hogy 1 évesnek való kaját veszek neki mert imádja! Tehát nem vagyok egy konzervatív anyuka csak épp a tej az amit senki nem adhat neki!! Rízstejet kap és abban áztatom a babapiskótát nagyon szereti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!