Manapság már senki nem ad ilyet a babának? (háztartási keksz+tej)
Régen amikor még nem volt bolti tejpép és társai akkor háztartási kekszes anyatejet kaptak a babák.Péppé volt áztatva a h.keksz, vagy bele volt reszelve a tejbe.
Ma már senki nem ad ilyet a babájának,vagy károsnak számít a mai táplálás szerint?
Aprítós :)
Én a napokba adtam a babámnak először ,nemsokára 1 éves !
Kislányom 3 éves és szereti reggel igaz neki már nem pépesitjük.
Kisfiam 13 hos és bevezetük neki a tejet (mivel elapadt a tejem)és reggel ő is mindig ezt kap!
Olcsobb és finomabb!
Én ezt még nem is hallottam.:)Anyukám se mondta,hogy mi ilyet ettünk volna.De akkor az én kisfiam fog:)
Köszi az új tippet!
Én meleg kakaóba szoktam beletörni a háztartási kekszet és megvárom míg jól elázik....hmmmm, de finom!
Egészen biztos, hogy a babámnál is be fogom vezetni, kakaóval vagy nélküle...
Imááádom, pedig 20 éves vagyok =o)
A kisfiam még csak 5 hónapos úgyhogy mi még messze vagyunk ettől.De anyu meg anyósom meg több korban hozzájuk közel álló hölgy mondta, hogy régen sokszor kaptak a picik ilyet.Meg hogy mennyire szerettük.De mostanában csak a bolti tejpépeket hallom, hogy azt adja mindenki.Illetve nagyon sokan.
De amint lehet adni neki én is megkóstoltatom :)
Tejes keksz :D Mi Apukámmal mindig ezt ettük mikor kicsi voltam. Persze nem anyatejjel :)
Az én kisfiam még nem kapott ilyet. Anyatejjel azért nem mert sajnos 5 hónapos korában elapadt a tejem. Tehén tejjel pedig azért nem mert nem szereti a tejet :S Csak ételben hajlandó megenni, főzelék, tejbegríz stb. De holnap reggel megpróbálom hátha megenné, lehet a keksz elveszi a tej ízét és úgy ízleni fog neki. Köszi a tippet! :)
Majd holnap írok, hogy mit szólt hozzá a kislegényem:)
A lányom igaz már nagy (4 éves)de ezt reggelizte ma is!Langyos vaniliáscukros tej, plusz beletördelte a kekszet!Kicsi kora óta kapja!És szereti is!
(Én is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!