Miért nem jó neki ez a név?
Mondtam a páromnak, hogyha fiunk lesz, nekem mindegy a neve. Nem fogok beleszólni. De ha lány, akkor már megvan a név. Története van a számomra, szuperül illik a vezetéknévhez is.
A párom szerint "kisebbségi" név. Nem egy Dzsesszikára kell gondolni, egyszerűen nem ismerünk senkit ezzel a névvel.
Most kiderült hogy lányunk lesz. Eddig rám hagyta a párom, de most hogy komoly nem akarja. De csak ezért?
hát a kisebbségiek mindíg valamilyen fura vagy különlegesnek hangó nevet adnak mára a gyerekeiknek. pedig ettől pont h nem lesz különleges. pl: Zoard, Szaranivlanió, Charmelinien, Árminollen. Ezeket a szomszéd kisebbségiek adták a gyerekeiknek....
ÉN a hugomnak mondtam ha lánya lesz sohase legyen ezek a navak:
Aliz, Kinga, Noémi, Szilvi, Judit
azért mert volt sok ilyen nevű ismerősöm s mindegyikre jellemzőek voltak az idegesítő dolgaik.
Alizok: kicsinyesek, nagyon újrahasznosítók, "nekem ez kijár", nekem van mindenben igazam s kész.
Kingák: borzalmasan hipoanderek, gusztustalan arckifejezéseik vannak és mindíg sajnáltassák magukat.
Noémi: gőgös és olyannyira nagyképű h nem akarja észre venni magát. sokszor olyan dolgokat mond el a másikról, ami leginkább rá vonatkopzik s nem akarja belátni.
stb. stb. stb. tullajdonságok. ha lánya lett volna s valamejikből ez lett volna a neve...mindíg ezekre a nőkre gondoltam volna. már nagyon akarta az Alizt, de szerencsémre fia lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!