Miért nem jó neki ez a név?
Mondtam a páromnak, hogyha fiunk lesz, nekem mindegy a neve. Nem fogok beleszólni. De ha lány, akkor már megvan a név. Története van a számomra, szuperül illik a vezetéknévhez is.
A párom szerint "kisebbségi" név. Nem egy Dzsesszikára kell gondolni, egyszerűen nem ismerünk senkit ezzel a névvel.
Most kiderült hogy lányunk lesz. Eddig rám hagyta a párom, de most hogy komoly nem akarja. De csak ezért?
Azért nem mindegy mi a nèv
De baromira nem fair, hogy ha fiú lenne akkor simán a megegyezés szerint ő ad nevet és elégedett magával.
Most pedig amit feléd élesedrtt a helyzet, visszakozik.
Amúgy az én férjem a Klaudiát kisebbségizi.. pedig szerintem szép is és semmi ci..nyos nincs benne bàr nem tetszik annyira, hogy adjam gyerekemnek..de nem látom a problémájàt.
Egy másik viszont kedvenc nevemre szimplan indoklás nélkül mondott nemet.
Nem is lesz
Csak olyat adunk, ami mind2-nknek tetszik
degáááz...
Nálunk addig keresgéltünk, mig MIND A KETTŐNKNEK tetsző nevet nem találtunk...
Nem az, hogy ha fiú ő mondja meg, ha tetszik nekem ha nem, ha lány akkor.meg fordítva....
Nem az én, vagy nem az ő gyereke, hanem a MIENK....
4-essel tökéletesen egyet értek. Mi is közösen választottunk nevet. A sógoroméknál pl a felesége kijelentette, hogy ő már kislányként kitalálta a leendő gyerekeinek a nevét és ha tetszik, ha nem az lesz és kész. Persze sógor jó papucshoz híven csak bólogatott.
Nekem nem lenne jó érzés olyan nevet adni a gyerekünknek ami a férjem nem tetszik.
Válasszatok egy olyan nevet ami mindkettőnek tetszik második névnek meg megkapja amit te szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!