Hogyan viseltetek azt h otthon kellett maradnotok hetekik szules utan?
Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 19:19
11/13 anonim válasza:
Én decemberben szültem, 1 hetesen elkezdtem szoktatni az erkélyen a levegőhöz, 2 hetesen már mentünk sétálni. Egyáltalán nem voltam bezárva, életemben annyit nem sétáltam, mint az első pár hónapban, nagyon jó volt.
12/13 anonim válasza:
januárban szültem, 2 hetesen már sétáltunk a szakadó hóban, tegyük hozzá, a baba alig látszott ki a bundazsák, vastag takaró és esővédő alól a babakocsiban fekve:) én viszem magammal mindenhová, vásárolni, ügyeket intézni, bankba, postára stb. egyrészt nincs is kire hagynom, másrészt jó is szerintem, nekem is és neki is, hogy több inger éri, nem csak a zenélő forgót nézi naphosszat meg az anyját. most 7 hónapos és akkor nyűgös, ha véletlenül egy nap nem megyünk sehová:)
13/13 anonim válasza:
Úsztam a boldogságban, gyönyörködtem a kisfiamban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!