SOS segítség Lindam hideg sterilizálóhoz?
Figyelt kérdés
Lindam hideg sterilizálót szeretnék használni, de nem világos a használata. Mennyi vízzel és hány percig kell használni. (Más van a magyar nyelvű tájékoztatóban és más az eredeti papírján)
2010. aug. 21. 19:13
1/4 anonim válasza:
Szia, nekem pont ilyen van. Én chicco fertőtlenítő folyadékot használok, ha hideg sterilizálást akarok. De általában mikrósan sterilizálok. A chicco leírásán pedig rajta van magyarul, az adagolópohár jelzése + 1liter víz. Milyen hideg sterilizáló szert vettél? Írj és segítek. Betty
2/4 anonim válasza:
Szia, mennem kell lefektetni a gyerekeket, nem tudlak ma este megvárni, de egy pár szót leírok. Szóval a hideg sterilizáláshoz kell venned hideg sterilizáló anyagot. Chicco folyadék, bebe confort tabletta, stb. Mindegyiken rajta van, hogy hogy kell felhasználni. Ami nekem van chicco folyadék, azon van egy kupak 2 jelöléssel, az első jelöléshez 1 liter víz kell, a 2. jelöléshez 2,5 liter víz, ha ennél több vízben sterilizálnál, akkor + annyi folyadékot kiszámolsz. A chicco-ra az van írva, hogy minimum fél órát kell benne hagyni, de többet lehet. Max 24 óráig lehet használni újra az elkészített folyadékot, utána újat kell keverni.
3/4 anonim válasza:
Vagy ha mikróban szeretnéd használni akkor: beteszed a kék rácsos rész és öntesz bele vizet, hogy a rács fölé ne menjen a víz, ez kb 2dl. Aztán belepakolod a tiszta cumisüvegeket, lefeded és én 900w-on szoktam minimum 7 percig mikrózni. Ekkor nem kell semmi fertőtlenítőt külön használni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, most már menni fog.
2010. aug. 21. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!