A kórházból tényleg csak hordozóban lehet hazavinni a babát?
Mi kocsival mennénk majd haza, de olyan autós ülést vettünk ami nem hordozó, hanem fix autós ülés, viszont újszülött kortól használható, elfektethető, van benne szűkítő betét, szóval pont úgy tud benne feküdni mint egy hordozóban, be lehet forgatni menetiránnyal ellentétesen, megfelel a legmodernebb szabványoknak, szóval ez nem gond.
Az eladónő viszont azt mondta, amikor vettük az ülést, hogy hordozó nélkül nem adják ki a kórházból a gyereket. (Szegediek vagyunk, itt is fogok szülni) Szerintetek csak át akart verni, hogy ránk tukmáljon egy hordozót is, vagy igazat mondott? Én nem hiszem hogy a babának olyan nagy baja lenne attól ha teszem azt babakocsiban visszük el a parkoló autóig, aztán ott rakjuk az ülésbe.
Nekem senki sem nézte meg, hogy miben viszem haza; leszámítva a ruháját, mert távozás előtt a csecsemősöknél kellett felöltöztetnem.
Aztán kivittem kézben a férjemhez, aki az osztályon kívül, a folyosón várt ránk. Ott kötöttük be, és onnan vittük haza. A kutya se nézte, hogy miben.
#14 és #25 vagyok.
Ahogy írtam, éveket dolgoztam egy borsodi "Bababarát" címet viselő szülészeti osztályon. Szóval hiszed vagy sem, így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!