Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok? Férjem elment...

Mit gondoltok? Férjem elment bulizni (havi egyszer szokott, nincs is vele problémám). és hajnalban sms-t kaptam, ha nem bánom ott alszik a haverjánál.

Figyelt kérdés
én kiakadtam persze, mert ez szerintem nem így működik nem tinédzser,hogy a buli hevületében gondol egyet aztán nem megy haza.más lenne, ha előre megbeszélik=megbeszéljük,akkor se ugráltam volna örömömben, de így még akár arra is gondolhatok hogy nő van a dologban ,nem?amúgy tudtommal hűséges,(ezt ugye senki se tudhatja 100%ig,)nem adott még okot a féltékenységre.most ez viszont nagyon rosszul érintett.kérdőre vonjam, ha haza ér?vagy mit csináljak?én esek túlzásba?
2010. aug. 21. 08:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

sziasztok

hát a haver barátnője elutazott a szüleivel, és ha ide haza jön akkkor meg itt a 2éves picikénk aki nem biztos engedi aludni, ezért gondolták ott jobban alszik.de ezt előre le kellett volna beszélni.de!már délelött 11kor mehettem érte mert fúrtak a szomszédban :)

elhiszem,hogy nem csal meg, nem zavarnak a bulizások, de ez rosszul esett,hogy hajnalban ide sms-ezik, hogy mi lenne ......

és nem érti mi ezzel a gond.azt mondja fordított esetben ő örülne, hogy én tudok aludni.

hát örülnék én is, de előre meg kellett volna beszélni.

nincs harag köztünk, minden oké.

köszi mindenkinek.

2010. aug. 21. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!