Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babamérleget ajánlotok?

Milyen babamérleget ajánlotok?

Figyelt kérdés

Ami van nekünk a védőnőtől, egy borzalom, akárhányszor ráteszem a babát ugyanúgy egymás után, mindig mást mér. Agyamra megy. Van esetleg nektek olyan, ami bevált, és jó?

(Arról, hogy felesleges vagy nem felesleges ne nyissunk légyszi vitát.)

2021. ápr. 9. 09:30
 1/7 kicsibarany ***** válasza:
Ha mozog a baba, kilóg a karja vagy lába akkor normális hogy kicsit ingadozik.
2021. ápr. 9. 09:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Figyelem mindig, ne mozogjon, ne lógjon le. Ha mozogva meri le, lemérem mégegyszer. De ha nem mozog akkor is ugyanúgy mindig más.
2021. ápr. 9. 09:44
 3/7 A kérdező kommentje:
De az durva, hogy most kaja előtt lemértem, utána is, közben nem pisilt nem kakilt, és -16 jött ki. 😂
2021. ápr. 9. 09:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Mármint 16-al kevesebb, mint előtte.
2021. ápr. 9. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk Momert van, elégedettek vagyunk vele.

[link]

Auchanban vettük.

2021. ápr. 9. 09:48
 6/7 kicsibarany ***** válasza:
100%
Ez alapján úgy tűnik, hogy akkor elromlott az a mérleg. Szerintem bármelyik típus jó egyébként, én többet is használtam.
2021. ápr. 9. 09:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha a kissulyu, koraszülött gyerekemnek felesleges volt, akkor nem hiszem, hogy szükség lenne rá normál esetben.

Mi béreltük, talán momert volt, jól működött.

2021. ápr. 9. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!