Milyen babamérleget érdemes venni? Digitális is tolósúlyos közül. Pontosság ugyanaz.
Én sosem vettem mérleget.
Egy babám volt, amelyik alacsony súllyal született, akkor egy hónapra kölcsön kértem egyet.
Csak stresszeli az embert, felesleges, az orvos meg havonta úgyis megméri, akkor szépen látszik a súlyfejlődés.
Ha gond van, akkor kell egyet beszerezni.
A legtöbb baba azt a pár másodpercet se bírja rúgkapálás nélkül kibírni, amíg a digitális megméri a súlyát.
Ezek után tudod ki szarakodna a tolósúlyossal...
Tefal digitális mérleget kaptam, magamtól nem jutott eszembe hogy kéne, de eléggé függőséget okoz.
Most próbálok leszokni, hosszabb utak előtt még mérem mennyit evett, 4 hónaposan már nagyon mozog.
Heti súlyméréshez inkább digitálisat vennék, de szerintem egyik se 100% pontos. Ha ugrál a szám (és a gyerek) újramérem, tök mást mutat, fordítva teszem rá szintén más.. iránymutatásnak jó.
Semmilyet. Felesleges stresszelni magad vele, ha nem koraszulott, vagy mas baja sincs.
Ugyis latod, ha hizik.
Én kaptam kölcsön de 2 hónap után visza adtam. Bele örülsz a sok méricskélé, hogy na most kevesebbet evett meg belealszik s stb áhh
Én utána csak minden hónap első napján meg mértem és kész,láttam szépen hízik nem idegeskedtem utánna többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!