Mennyit nőtt a melletek szülés után és mennyi ideig feszültek nagyon? Szoptatás után milyen változás állt be?
Ugyanazok a melltartók jók voltak, amiket terhesség előtt /alatt hordtam, a melleim csak bekeményedtek amikor teli voltak (szerintem 1 kezemen meg tudnám számolni, hányszor volt ez) de amint evett a gyerek visszapuhultak normálisra.
A szoptatás befejeztével viszont olyanok lettek, mintha min. 3 mérettel nagyobb bőrben lötyögne a tartalom
(amúgy alig volt tejem, főként tápszert kapott a lány és 4 hónap kínlódás után el sem fogadta már a mellet)
Nekem az első terhességnél basz el, sokat híztam a tejem 5 hónapos terhesen már folyt, nem kicsit, mivel nem fejhettem minek becsomósodott, mire szültem elzáródott két kemény dinnye lett. A fiam 4.5 kg volt 110 volt már a korházban az adagja, de én lófütyit sem tudtam fejni. Már kékre zöldre maszíroztam, de semmi kb 2 hét majd elmúlt, 4 hósan derült ki nem is elég, de a gyerek nem reklamált, evett aludt.
No a B ből szerintem rosszabb napokon E is lehetett. Mikor lefogytam kb úgy nézki mint egy üres tejeszacsi😭😭😭
Így dagin elmegy😂😂
B-s mellekkel estem teherbe, ez a terhesség alatt nem is változott, kicsit megduzzadtak, de nem lettek nagyobbak.
Amikor belövellt a tejem, úgy szülés utáni 4. napon, na akkor egyszer csak reggel arra ébredtem, hogy az addigi kis hetyke B-s cickóimból kőkemény D-s féldinnyék lettek, amikből kb minden mozdulatomra csöpögött a tej, és nem mellesleg full lila autóstérkép is került rájuk, mert egy éjszaka alatt két kosárméretet nőni, hiszed vagy sem, nem tesz jót a bőrnek, szóval úgy szétrepedt, mint annak a rendje (amúgy a hasamon nincs stria).
A gyerek olyan 3 hónapos korára beállt a kereslet-kínálat, akkorra lecsökkentek a D-s ormótlanságok egy kezelhető C-s kosárméretre, azóta nagyon ritkán éreztem őket keménynek, látszik, hogy mikor vannak éppen mazsolává szívva és mikor vagyunk éppen szopizás előtt, de nem olyan drasztikus az ingadozás. Most 8 hónapos a kisasszony, a striák is már egész szépen elhalványultak, igazából azok voltak a legdurvábbak, konkrétan sötétlila csíkok voltak így a mellbimbóból kiindulva hónaljig körbe. Nagyon ijesztő látvány volt, örülök neki, hogy most már kb semmi sem látszódik belőlük.
Nekem nagyon sokat változott.
80 b volt amikor terhes lettem. 65 kg voltam. Szülésnél 82 és 95 c kellett. Aztán megint jó volt a 80 b
Másodiknál 65tel kezdtem 77 kg voltam szülésnel ugyanúgy kellett a 95c
Mar a kicsi is 3 éves. Most 55 kg vagyok és 75b
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!