Várható változás sírós babámnàl 3 hónapos kortól? Akinek sírós, mindig nyűgös babája volt változott valami?
Lehet az is hogy olyan egyszerű a válasz mint hogy: melege van vagy fázik.
Szerintem egy gyerek ha már ki tudja fejezni magát, akkor egyszerűbb lesz a helyzet. A fiam is nyűgös volt egy-egy hónapra, de mindig tanult valami újat és ezek megszűntek.
(Bár nála pont az volt, hogy kevés ruhában is melege volt azért volt nyűgös, na meg hogy altatni akartam amikor nem is volt álmos..)
A fiam4 éves és még mindig sírós.
Komolyra fordítva a szót: vannak jobb meg rosszabb időszakok.
De ha továbbra is csicskázol neki, és éjszakába nyúlóan ringatod a babakocsiban, úgy nem fog változni.
A lányom már 5 éves, nem lett jobb.
Van abban valami, hogy nem szabad ennek teret hagyni. Én nagyon elrontottam, mert elhittem, hogy nem szabad sírni hagyni, ott kell lenni, válaszkésznek kell lenni stb. Aha. Ezzel csak a rugalmatlanságát növeltem, a frusztrációtoleranciáját pedig nullára csökkentettem. Ma már másképp csinálnám. És akkor talán mi, felnőttek sem mentünk volna így tönkre mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!