Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan vegyem rá, hogy teát...

Hogyan vegyem rá, hogy teát is igyon?

Figyelt kérdés
Babóm 3 és fél hónapos. Egy hete tértünk rá teljesen a tápszerre. Szeretnék vele más folyadékot is itatni, de nem fogadja el. Próbáltam már hippes instant teát, kamilla teát és mecsek babateát egy kis cukorral kínálni. De nem kell neki. Sajnos a babavíz sem. Másnak is volt már ilyen? Itt a tél és félek ha beteg lesz nem tudok mivel folyadékot pótolni... :(
2008. dec. 5. 10:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondják a tápszeres babáknak sem kell a tápi mellé más folyaék. Egy darabig az enyém sem fogadta el. Többször megkínáltam napközben és nem kellett neki. Miután el kezditek enni a főziket akkor kell igazán neki majd a folyadék, és akkor biztosan fog is inni. Ne aggódj, ha szomjas lenne elfogadá. Vagy próbáld meg pohárból kínálni neki. Az enyém nagyon ügyesen ivoot belőle mindíg néhány kortyot.

Remélem segítettem egy kicsit.

6,5 hónapos baba anyukája

2008. dec. 5. 11:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Az enyém 3 hótól tápos,innivalót csak a nyári nagy melegben fogadott el és most majd 1 évesen,mert már csak napi 2-3 táp van a többi kanalas.Én 7-8 féle italt próbáltam végig mire rájöttem,hogy most mi ízlik neki.Ne aggódj.2 evés közt gyakran kínáld sima forralt hűtött vízzel vagy babavízzel,ha szomjas meg fogja inni.2-3 korty is elég nem muszáj neki rögtön 1 üveggel bevágni.Napi folyadékszükségletük (táp+innivaló) 150 ml/kg.
2008. dec. 5. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!