Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit mondanatok miert valalnato...

Mit mondanatok miert valalnatok gyereket?

Figyelt kérdés

Egy ismerosom okoskodok mindig hogy o nem akar gyereket, mert szeret aludni, alakjat nem akarja tonkre tenni stb stb. Egyetlen dologban ertek egYet hogy tul nepesedes van..

Aztan mondja hogy mondjunk jo okokat hogy miert valaljunk gYereket.. mert hogy ha a szeretetet mondjuk sajnalja higy anelkul nincs bla bla... ti mit mondanatok?

2021. ápr. 3. 13:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%

Bocs, de kérdezni tudni kell.

Nekem annyi volt a motivációm, hogy nagyon szeretem a párom aki csak családban tudja elképzelni a kapcsolatunk kiteljesedését.

2021. ápr. 3. 16:16
 12/16 anonim ***** válasza:
74%
Meg kell neki mondani, hogy te elfogadod, hogy ő nem akar gyereket, de ti szeretnétek és kész. Semmi értelme magyarázkodni. Ha meg már eleged van, akkor megmondod, hogy nektek lesz kire hátrahagyni a vagyonotokat, ő meg viheti magával a sírba, aztán megkapja az állam.
2021. ápr. 3. 16:32
 13/16 anonim ***** válasza:
61%
Miért kellene neki indokokat mondani? Amiket leírtál az ő részéről teljesen jogos, és elfogadható indokok ellene. Próbáld meg azokat megcáfolni (nyilván nem fog sikerülni) el kellene végre fogadni, hogy nem mindenki életcélja a szaporodás
2021. ápr. 3. 17:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

De miért akarnál magadnak érvelni?

Mire érvelnél?

2021. ápr. 3. 17:51
 15/16 anonim ***** válasza:
73%

Nem próbálnám meg meggyőzni, hiszen ez az ő döntése, isten ments, hogy még több gyerek szülessen, akit amúgy nem is akartak.

De a kérdésre válaszolva elmondom az én történetemet. Kiskoromtól fogva olyan nőket, családokat látva nőttem fel, ahol vannak gyerekek, nálunk ez volt a természetes. Pici korom óta vágytam arra, hogy családot alapítsak a párommal, átadjam a tudást, megismertessem egy gyerekkel az életet. Szerencsére találtam egy olyan párt magam mellé, aki szintén erre vágyott.

Önző vagyok, le lehet pontozni, de én nem foglalkoztam a túlnépesedéssel. A környezetszennyezéses dolgot még megértem, próbálok minél jobban odafigyelni rá, mert nem akarom, hogy a gyerekeim rossz példát lássanak és az életük rovására menjen a környezetszennyezés. De mi van a túlnépesedéssel? Itt nincs az, hogy azért nem szülök, hogy a gyerekeimnek jobb élete legyen. Mondjak le én az évtizedek óta várt gyermekáldásról, miközben a szomszéd utcában Lakatoséknál már a 10. baba születik?...

2021. ápr. 3. 19:20
 16/16 anonim ***** válasza:
80%

Nem biztos hogy meghízik, de van ám plasztika is . Gyerek mellett is lehet aludni, meg van ám apja is. Ezek nem indokok. Nem akar kész. Nem is kell mindnekinek, igyis soknak van akinek nem kellett volna.

Szerintem nem lehet okot mondani, ezt érzi az ember ha akar.

2021. ápr. 3. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!