Mit mondanatok miert valalnatok gyereket?
Egy ismerosom okoskodok mindig hogy o nem akar gyereket, mert szeret aludni, alakjat nem akarja tonkre tenni stb stb. Egyetlen dologban ertek egYet hogy tul nepesedes van..
Aztan mondja hogy mondjunk jo okokat hogy miert valaljunk gYereket.. mert hogy ha a szeretetet mondjuk sajnalja higy anelkul nincs bla bla... ti mit mondanatok?
Bocs, de kérdezni tudni kell.
Nekem annyi volt a motivációm, hogy nagyon szeretem a párom aki csak családban tudja elképzelni a kapcsolatunk kiteljesedését.
De miért akarnál magadnak érvelni?
Mire érvelnél?
Nem próbálnám meg meggyőzni, hiszen ez az ő döntése, isten ments, hogy még több gyerek szülessen, akit amúgy nem is akartak.
De a kérdésre válaszolva elmondom az én történetemet. Kiskoromtól fogva olyan nőket, családokat látva nőttem fel, ahol vannak gyerekek, nálunk ez volt a természetes. Pici korom óta vágytam arra, hogy családot alapítsak a párommal, átadjam a tudást, megismertessem egy gyerekkel az életet. Szerencsére találtam egy olyan párt magam mellé, aki szintén erre vágyott.
Önző vagyok, le lehet pontozni, de én nem foglalkoztam a túlnépesedéssel. A környezetszennyezéses dolgot még megértem, próbálok minél jobban odafigyelni rá, mert nem akarom, hogy a gyerekeim rossz példát lássanak és az életük rovására menjen a környezetszennyezés. De mi van a túlnépesedéssel? Itt nincs az, hogy azért nem szülök, hogy a gyerekeimnek jobb élete legyen. Mondjak le én az évtizedek óta várt gyermekáldásról, miközben a szomszéd utcában Lakatoséknál már a 10. baba születik?...
Nem biztos hogy meghízik, de van ám plasztika is . Gyerek mellett is lehet aludni, meg van ám apja is. Ezek nem indokok. Nem akar kész. Nem is kell mindnekinek, igyis soknak van akinek nem kellett volna.
Szerintem nem lehet okot mondani, ezt érzi az ember ha akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!