Mit mondanatok miert valalnatok gyereket?
Egy ismerosom okoskodok mindig hogy o nem akar gyereket, mert szeret aludni, alakjat nem akarja tonkre tenni stb stb. Egyetlen dologban ertek egYet hogy tul nepesedes van..
Aztan mondja hogy mondjunk jo okokat hogy miert valaljunk gYereket.. mert hogy ha a szeretetet mondjuk sajnalja higy anelkul nincs bla bla... ti mit mondanatok?
Mert akartam..
Azt sem tudom megmondani miért szeretem jobban a vaníliafagyit a csokifagyinál..
Amíg valaki az alvását, alakját félti jobban, mint gyereket akar, az jobb is, ha nek vállal.
Senkinek sem kell érvelni..
Semmit nem mondanék neki, ha nem akar akkor nem akar. Az ő élete, hadd döntsön ő felőle, hogyan akarja azt élni.
Tartsátok tiszteletbe egymás véleményét.
Eleg nekem ez, igyis jol megtanultam a magyart.
Semmikepp sem meg gyozni akarom. Sem ra beszelni. Sem fogok vele ezen vitatkozni. Nem is ez volt a kerdes, nem is erdekel o.
Es van aki nem okoskodik ezzel. De o kifejezetten azt teszi, minket nem erdekel a tema, mindenki azt csinal amit akar... csak mindig felhozza, es provokalni probal szandekosan es mondja es mondja a jobbnal “jobb” erveket hogy o milyen jol dont hogy nem kell neki gyerkek.stb.
Es mikor kerdezte, hirtelen el gondolkodtam hogy tenyleg mit is tudnek siman csak magamnak is erre valaszt adni... es csak kivancsisagbol kerdeztem hogy mas mit hogy gondolkodik... es ugy latom sikerult is mindenkinek a kerdesre valaszolni.......................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!