20 fok, verőfényes napsütés, 10 hónapos baba. Mit adnátok rá?
Megyünk hintázni a játszótérre. Odasüt a nap. Tegnap ugyanilyen idő volt 18 fok, és szerintem melege volt, pedig nem estem túlzásba.
Nem fázós a gyerek, szóval csak azok írjanak akik fixen nem öltöztetnek túl.
Van polár mellénye, meleg de ujjatlan, van tavaszi széldzsekije. Mindkettőt? Egyiket?
Egy éves jarninem tudó gyerekekre a babakarámban ami alatt habtapi van (tegnap, mert most itt esik) harisnya, vékonygatya, hosszú ujjas body, melegítő felső, vékonysapi. Ma hidegebb van így plusz egy pulcsit is adtam rájuk és egy vastagabb melegítő gatyót a harisnyára.
Ha nem itthon lettünk volna azért a + pulcsit tegnap bepakoltam volna biztos ami tuti
Jajj, azt kéred olyan írjon, aki nem öltöztet túl, úgy, hogy te meg igencsak túlöltöztetted, szerintem. Bocsánat.
18-20 fokban, úgy, hogy jön-megy én így öltöztetek: body + melegítő nadrág és pulcsi + vékony sapi a füle miatt (kb 1 réteggel több max, mint rajtam). Ha fúj a szél, akkor széldzseki.
Tudom, hogy sikerült túlöltöztessem tegnap, hiszen melege volt, azért kértem tanácsot mára 🙂
Husszú ujjú body, kantáros nadrág volt végül csak, mert a 20 fok ellenére a hőérzet 25 fok bolt kb. Nem fázott, pedig vittem egy kis inget, meg a széldzsekit is, hátha kell, de nem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!