Hogy telik a 10 hónapos gyermetekkel egy napotok?
Köszönöm, erre is pont kíváncsi vagyok.
Én nem tudok mit kezdeni magammal, sehova nem lehet menni. Minden nap sétálni, főzni stb.., bele lehet gajdulni.
1es vagyok. Most van egy kis időm, leírom részletesebben. 6-8 között kel vmikor (éjjel még kétszer kel). Akkor szopizik kb két percet, többre 'nincs ideje', menne le játszani. 9 körül kínálom vmi tejpéppel v gyümölccsel, eszik 5 kanállal aztán vége. Ebéd ugyanez, fancy kaja, 5 kanál után menekül. Próbálom cicivel kínálni, csak nyammog rajta. Egy hónapja még olyan jól evett mindent... Most semmi. Pedig van mindig kanala, próbál kanalazni, aztán megunja. Szerintem már nincs is tejem, de a tápszert nem fogadja el, kiköpi. Mindezek ellenére egész nap pörög, mászik mindenféle, sehova nem tudok menni egyedül, mert jön velem, így előkerült megint a járóka, berakom napi 2x fél órára, hogy be tudjak gyújtani, felöltözni, stb stb...
A labdázáson, a tornyok borogatásán kívül még a kukucskönyvek kötik le, de ennyi.
Ma már ki se vittem az udvarra, mert önző vagyok, de semmi kedvem. Arra várok, hogy aludjon el végre, hogy tudjak edzeni. Ez a napi 45 perc az én időm, ha ez se lenne, már tényleg megőrültem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!