Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos fiam most először...

10 hónapos fiam most először fázott meg, folyik az orra, más baja nincs. Adhatok neki valami babateát, segít rajta?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.
2020. okt. 30. 08:17
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Segíteni nem biztos hogy túl sokat fog, de az enyém 5 hónaposan fázott meg először én is adtam neki a Pickwick babateát, aztán 2 nap alatt meggyógyult.
2020. okt. 30. 08:25
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Nem gyógyszer a babatea. Miért segítene? De persze, adhatsz, ahogy nátha nélkül is adhatnál.

Semmi para! Porszívózd az orrát rendszeresen, főleg evés előtt! Adj neki c-vitamin cseppet! Ennyi.

2020. okt. 30. 08:37
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

Nem, nem segít.

A folyadékfogyasztás általánosságban segíti a gyógyulást, de az, hogy víz vagy anyatej helyett tea, nem növel semmit.

2020. okt. 30. 08:50
 4/6 anonim ***** válasza:
35%
Az anyatej a legjobb.
2020. okt. 30. 09:02
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Ja igen annyit még én is hozzá tennék, hogy én is porsziztam az orrát bőszen, minden nap kb 10x hogy ne tapadjon le neki, nehogy arcüreg gyulladás legyen a vége. 1es voltam.
2020. okt. 30. 09:03
 6/6 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem felesleges. Ertelmét esetleg akkor látnám ha lázas lenne folyadékpótlás gyanánt ha a vizet nem issza, vagy mézes-citromos tea de olyat még nem kaphat.
2020. okt. 30. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!