Akik ritkább nevet adtak a gyereknek, mit választottatok?
Figyelt kérdés
Ritka névnek értem mondjuk, ami nincs benne az első 100-ban, tehát nem egy Eszter, Levente stb... Semmi bajom ezekkel a nevekkel, csak érdekel, hogy ritkább név fronton mik mennek mostanában:)2021. márc. 28. 22:10
62/67 anonim válasza:
59-re: az Odett régi álmom volt, de a család kért egy "elfogadhatóbb" nevét. Ezért egy lágyabb hangzásút választottam, így lett kettő neve. Imádja a nevét. A másodiknak Ivettet szerettem volna, de a férjem ezt a nevet egy utált személyhez kötötte és nem akarta. Kettőnk külön listájából a Cintia volt csak közös név, így az lett az első neve. Az Ivettet szereti jobban. A harmadiknál a Jázmin nagyon gyakori, de férjemmel együtt ez tetszett mindkettőnknek. Ezért kerestem egy ritka nevét és itt már hagyományként jött a tt-re végződés. A korosztályomban nekem nagyon gyakori a keresztnevem, pl a 30 fős osztályból hatan voltunk Andreák. Ezt utáltam. Viszont a vezetéknevem nagyon ritka,(csak a tágabb család) francia eredetű. Azt imádom.
63/67 anonim válasza:
Lotti mennyire számít ritkának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!