Akik ritkább nevet adtak a gyereknek, mit választottatok?
Figyelt kérdés
Ritka névnek értem mondjuk, ami nincs benne az első 100-ban, tehát nem egy Eszter, Levente stb... Semmi bajom ezekkel a nevekkel, csak érdekel, hogy ritkább név fronton mik mennek mostanában:)2021. márc. 28. 22:10
22/67 anonim válasza:
Hedvig és Villő a két lányunk. Egyik sincs az első 100-ban.
23/67 anonim válasza:
G*ci ronda? Megnézném neked milyen nevetséges nevet adtak. 🤣🤣
26/67 anonim válasza:
Ha kisfiú lett volna, Konrád, ami nincs benne az első 100-ban, de mivel kislány lesz, Kinga. Az tavaly a 81. volt.
27/67 anonim válasza:
Nem adtuk, mert kisfiu lett, de nekem nagyon tetszett az Alicia.
28/67 anonim válasza:
Az első neve szerepel a lista végén, Bíborka.
A második neve nem: Lelle
29/67 anonim válasza:
Nekem átlagos nevű gyermekem van, de az alábbi “ritka” (nekem mindenképp) nevekkel találkoztam ismerősi/rokoni körben:
Mandula, Ármin, Gyöngyvér, Kolos, Alina, Miron, Szàva, Olina, Kende.
1-6 év közöttiek a fenti nevek viselői. :)
30/67 anonim válasza:
19 hetes kismama vagyok meg nemtudjuk a nemet biztosra de Ha lany 3neven gondolkodunk
Alisa
Elena
Amira
Gabriellat 2 nevnek biztosan megkapja
Ha fiu 100%
Noel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!