Hány db pelust vigyek egy ujszülötnek a korházba?
Első babám várom
Pampers premium care 1 es pelust tervezzük használni,láttam abból van 26db os kiscsomag
Elég lenne ez a mennyiség a korházba a babának?
Elég, már csak azért sem érdemes sokat venni, mert lehet, hogy nem az fog beválni, és csak a nyakatokon marad.
Ki kell próbálni, hogy a te babádnak melyik való.
Nálunk nem adtak
Napi 4-5 kellett
Második babával
5-6- oda azerencsésen nagyobb csomaggal vittem
Függ a kórháztól is és hogy mennyi tejed lesz, mennyire erőltetik a pótlást stb. Ha szépen beindul a tejed, akkor tuti sok pisis pelus is lesz.
Nálunk adtak pelenkát a kórházban, pedig írták hogy segítség ha hoz a kismama. Mondtam is nekik, de ők legyintettek, hogy használjam csak a kórházit.
Ahol én szültem, az a kórház baba barát és szoptatás párti, így napjában többször kellett jelentkezni a csecsemősöknél pisis pelus mérésre és súly mérésre (kevésnek tartották a tejem és etetésenként mennem kellett mérni). Minden ilyen alkalommal új pelenka kellett. Így ebben a helyzetben jócskán kellett pelenka.
De például az első fiam születésekor nem nagyon volt kontakt a csecsemősökkel, ott rám volt bízva a pelenkázás mennyisége és nem használtam el fél csomagnyit sem. Szerintem max napi 3at, de azok se nagyon tartalmaztak produktumot, mert alig volt tejem és ott például nem nagyon foglalkoztak a pótlással..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!