Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Céklától elszineződhet babám...

Céklától elszineződhet babám vizelete?

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 21:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
Igen, elszíneződhet. Aki szerint nem, nyílván fogalma sincs a dologról, nem is értem, hogy miért írjátok, hogy nem, na mindegy. Saját magamon is tapasztaltam már, mikor egy alkalommal megittam a megmaradt céklalevet, úgy fél litert (nagyon szeretem). Na hát majdnem rohantam az urológiára, aztán leesett....
2010. aug. 19. 22:18
 12/17 anonim ***** válasza:
62%
Megkérdezném azoktól, akik szerint a cékla csak a kakit színezi meg, hogy a cékla ennyire ügyes, hogy kikerüli a vesét? Vagy megijed a bélbolyhoktól és nem megy át rajtuk, hogy felszívódjon?! Gondolkozzatok már! Mind a kettőt megszínezheti.
2010. aug. 19. 23:19
 13/17 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. aug. 20. 07:14
 14/17 anonim ***** válasza:
39%

Jo, en azt irtam, hogy nem, mivel en nem tapasztaltam es nem is hallottam ilyet es a neten is csak azt irjak, hogy LEHET! söt volt hogy majd 2 litert megittam en is es igen valoszinüleg Qrva ügyes volt az altalam megivott ceklale es a vesem meg a hugyholyagom helyett egyböl a hugycsöbe került es b@sszus NEM VOLT SE ROZSASZIN SE PIROS a pisim!!!!!!Es a kisfiamnak sem, pedig ö egesz telen ceklalevet ivott (mivel immunerösitö es idegrendszerfejlesztö is).

De ezek szerint masnal lehet, hogy elszinezi a pisit.

Ettöl függetlenül elarulna valaki, hogy miert kell megint esz nelkül lepontozni a valaszokat???? De akinek ez esik jol az igencsak elmaradott perverz allat lehet. Na mindegy, kedves egeszsegere.

2010. aug. 20. 15:03
 15/17 anonim ***** válasza:
66%
Láthatod, minden választ lepontozták, tehát kár háborogni... valaki így élte ki magát. Nem érdemes ezen senkinek felhúznia magát... napok óta ez van. Bármit írok én is a bányászbéka s.gge alá pontozzák a válaszaimat. Én meg nagy ívben .... Tedd ezt Te is :)))
2010. aug. 20. 18:04
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Köszi:D Mar megnyugodtam.

Azert haborodtam fel en is, mert oke, ha rossz a valasz es lepontoznak, de itt valoban mindenkit esz nelkül lepontoztak.:S elmebetegek :S

2010. aug. 20. 21:50
 17/17 A kérdező kommentje:
MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
2010. aug. 21. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!