Felköltsem vagy ne? (fürdetés miatt)
Figyelt kérdés
3hetes a babám,és16:40-től alszik.Tegnap is így volt,csak akkor este fél 7-től,hajnal 2ig aludt folyamatosan,de akkor megvolt este 6kor a fürdés,ma viszont még nem.Szerintetek felköltsem?Nagyon jó hogy így ennyit alszik,azt hittem tegnap is hogy majd így éjjel nemfog aludni,de ugyanúgy aludt,csak 3óránként kelt hajnal 2-től,de aludt.Nemtudom ha ma is hagynám,aludna e ugyanúgy 6-7órát...tanácstalan vagyok,hogy felköltsem e a fürdés miatt,mert ugye azt kéne...de viszont örülnék ha aludna megint ennyit,hátha így "beállítaná"magának,hogy ilyen sokat alszik kb ugyanabba az időbe,csak ha felköltöm,félek többet nemfog ennyit aludni,mert bezavarok neki.2010. aug. 19. 20:07
11/12 anonim válasza:
Az lehet de a kérdező szerint ez tegnap is és ma is igy volt.Tehát nem "nagyritkán"..
Amúgy nyilván nem borul fel a napirend ha 1-1 fürdés kimarad de ha rendszeressé válik akkor igen.
Én felkelteném.
12/12 A kérdező kommentje:
hú,köszönöm hogy ennyien írtatok,csak most tudok írni,mert végül felkelt magától nemsokal hogy kiírtam a kérdést:)tegna megvolt a fürdés,de így ma is.nálunk nemnagyon van még napirend,annyi,hogy mindig 2-3óránként szopik,de van hogy 4.sajnos a fürdetés sincs még egy időpontban,mert mindig másképp kel,alszik.van hogy este 6kor,de van hogy fél9kor-ra esik.nemtudom mikorra fog beállni legalább csak nagyjából.
2010. aug. 19. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!