Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felköltsem vagy ne? (fürdetés...

Felköltsem vagy ne? (fürdetés miatt)

Figyelt kérdés
3hetes a babám,és16:40-től alszik.Tegnap is így volt,csak akkor este fél 7-től,hajnal 2ig aludt folyamatosan,de akkor megvolt este 6kor a fürdés,ma viszont még nem.Szerintetek felköltsem?Nagyon jó hogy így ennyit alszik,azt hittem tegnap is hogy majd így éjjel nemfog aludni,de ugyanúgy aludt,csak 3óránként kelt hajnal 2-től,de aludt.Nemtudom ha ma is hagynám,aludna e ugyanúgy 6-7órát...tanácstalan vagyok,hogy felköltsem e a fürdés miatt,mert ugye azt kéne...de viszont örülnék ha aludna megint ennyit,hátha így "beállítaná"magának,hogy ilyen sokat alszik kb ugyanabba az időbe,csak ha felköltöm,félek többet nemfog ennyit aludni,mert bezavarok neki.
2010. aug. 19. 20:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Ne keltsd fel. Egy ilyen pici baba még nem koszos, semmi baja nem lesz ha egyszer kiamrad a fürcsi. Esetleg megfürdeted reggel. Hagyd aludni.
2010. aug. 19. 20:11
 2/12 anonim ***** válasza:
34%

Mondjuk nálunk napirend volt, de ha nem is lett volna az esti fürcsi időpontját mindenképp betartanám.Én felkelteném, és ez nem jelenti azt, hogy utána ne aludna jóizűen.Viszont igy össze vissza fog aludni és ezáltal az esti fürdetéds is össze vissza lesz igy az esti alvás is.

Szóval én felkelteném.

2010. aug. 19. 20:11
 3/12 anonim ***** válasza:
36%
énis ragaszkodtam a napirendhez!ez nagyon fontos.Felkelteném.
2010. aug. 19. 20:12
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
Semmi baja nem lesz, ha most nem fürdik. A fürdetés időpontját tedd holnaptól korábbra és akkor talán nem alussza át. Egy 3 hetes baba nem koszolja össze magát és az órát se ismeri. Napirendről meg még ekkora babánál kár beszélni... kivéve néhány modern könyvben... Az újszülötteknek nagyobb szüksége van az alvásra, mint a napirendre és a mindennapos fürdésre. Nézd csak meg sok nálunk fejlettebb országot... Persze, neked kell döntened...
2010. aug. 19. 20:22
 5/12 anonim ***** válasza:
71%

en nem keltenem fe.

a napirend ki alakulhat 4-6-8 hetesen is magatol

en hagytam, hogy maganak alakitsa ki es sikerult egy mindenki szamara jo megoldast talalnia :)

a lanyom ilyenkor meg boven ejszakai eletet elt!

2010. aug. 19. 20:23
 6/12 anonim ***** válasza:
34%
Ébreszd fel, nálunk is napirend van szerintem ti is alakítsatok ki egy napirendet nem hülyeség egyáltalán. Ébreszd fel...ugyanúgy fog aludni utánna is, hidd el:)
2010. aug. 19. 20:24
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

Persze a napirend, nagyon fontos, DE még nem egy 3 hetes babánál!

Én sem kelteném fel, nálunk 2x fordult elő, amikor pici volt, hogy átaludta a fürdésidőt, mi nem keltettük fel, majd holnap fürdik.

Ettől függetlenül nagyon szépen beállt a napirendje, az az 1-2 átalvós alkalom nem borította fel :)

Szóval ne keltsd fel!

2 éves kislány anyukája

2010. aug. 19. 20:26
 8/12 anonim ***** válasza:
74%
Ne keltsd fel!Próbálhatsz napirendet kialakítani,de Ő még nagyon pici.Én is próbálkoztam napirenddel,de végül rájöttem,hogy Ő alakította ki magának :).Ekkora babánál,fontos a sok és nyugodt alvás.Alvás közben fejlődik az idegrendszere.Később sokat jelent majd,nyugodt és kiegyensúlyozott lesz!Nálunk is előfordult,hogy kimaradt 1-1 fürdés.ÉS???Nem koszos Ő még.NE ÉBRESZD FEL semmiképp.
2010. aug. 19. 20:32
 9/12 anonim ***** válasza:
34%
A lepontozóknak: nem az a lényeg hogy azért keltse fel mert koszos és fürdenie kell mindenképp,hanem 1 ne cserélje fel a napszakokat, 2 esetleg még a napirend is kialakulhat akár ennyi idősen is, de az esti fürdetés időpontja sztem igenis fontos.
2010. aug. 19. 20:39
 10/12 anonim ***** válasza:
76%
Attól,h kimarad nagy ritkán a fürdés,nem fogja felcserélni a napszakokat.HAGYD ALUDNI.
2010. aug. 19. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!