Mi a különbség a Beba Pro és a Beba Aktív tápszerek között? Kinél melyik vált be?
Szia!
Én ezt a kérdést a Nestlé Fogyasztói szolgálatának írtam meg e-mail-ben :-)
Ezt a tájékoztatást küldték:
"Köszönjük, hogy levelével megkeresett bennünket.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a BEBA tápszerek megújultak, a Nestlé egy korszerűbb , PRO elnevezésű tápszert fejlesztett ki csecsemők számára .
A tudomány és gyártástechnológia előrehaladásával párhuzamosan a Nestlé is igyekszik folyamatosan fejleszteni a termékeit, így került kifejlesztésre a BEBA PRO termékcsalád. A termékek egyforma kiszerelést és új csomagolást kaptak, másrészt a legkorszerűbb opcionális összetevők valamennyi termékbe bekerültek. Így a BEBA PRO termékcsalád különleges összetevőinek köszönhetően, a minőségi táplálás mellett fokozottabb védelmet nyújt a babáknak.
PRObiotikum (Bifidobacterium lactis)- támogatja a természetes védekezőrendszert.
Speciális minőségű fehérjék- az EFSA és az EU által a Nestlé számára engedélyezett csökkentett fehérjetartalom.
Omega 3 zsírsav - az idegrendszeri- és a látásfejlődést támogatja
Ezek a speciális összetevők most már a BEBA H.A. tápszerekbe is bekerültek és klinikai vizsgálatokkal alátámasztva segítenek az allergia megelőzésében.
Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy a termékváltással párhuzamosan a honlapunk is megújul. Reméljük, Önt is az aktív olvasóink között üdvözölhetjük majd.
Még egyszer köszönjük levelét. Amennyiben további információra van szüksége, kérem, forduljon hozzánk ismét
bizalommal a megadott elérhetőségeken, mindig szívesen segítünk.
Üdvözlettel,
Nestlé Fogyasztói Szolgálat"
Szóval a Pro az Aktív megújult, továbbfejlesztett változata :-)
Remélem tudtam segíteni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!