Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan lehet tudni hogy serult?

Honnan lehet tudni hogy serult?

Figyelt kérdés
Baratnom nek nem reg szuletett babaja es mindenen aggodik. Fel hogy fogyatekos lesz mert olyan furan mozog meg vag fejeket. Grimaszok, ilyen felakad a szeme szeruseg meg ferde a szaja, neha keze is mikor okolbe van mozog jobbra-balra amit mar ilyen embereknel lehetett latni.. tul gondolja? De a fej vagasok tenyleg furak neha

2021. márc. 23. 13:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az én fiam is csinálta azokat amiket felsoroltál. Rázkódást is, azt mondták normális, rezegtette a lábait is. Ezer dolgot csinálnak ami furcsa, azért amit fentebb már leirtak. Nekem is furcsa volt, néha ijesztő, de ezzel jár 🙂 ma már rosszcsont, szaladgál, nincs semmi baja.
2021. márc. 23. 23:36
 12/12 anonim ***** válasza:

9es vagyok

Nem sírt, reflexek nagy része alig volt kiváltható, nehezen volt etethető. Törzse, nyaka hipoton, végtagjai feszesek voltak. Alig mozgatta kezét,lábát, nem érdekelte semmi, fényre alig reagáltak a pupillái, rengeteg nystagmusa volt. Teljesen máshogy viselkedett mint a testvérei.

2021. márc. 24. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!