Honnan lehet tudni hogy serult?
Figyelt kérdés
Baratnom nek nem reg szuletett babaja es mindenen aggodik. Fel hogy fogyatekos lesz mert olyan furan mozog meg vag fejeket. Grimaszok, ilyen felakad a szeme szeruseg meg ferde a szaja, neha keze is mikor okolbe van mozog jobbra-balra amit mar ilyen embereknel lehetett latni.. tul gondolja? De a fej vagasok tenyleg furak neha2021. márc. 23. 13:32
11/12 anonim válasza:
Az én fiam is csinálta azokat amiket felsoroltál. Rázkódást is, azt mondták normális, rezegtette a lábait is. Ezer dolgot csinálnak ami furcsa, azért amit fentebb már leirtak. Nekem is furcsa volt, néha ijesztő, de ezzel jár 🙂 ma már rosszcsont, szaladgál, nincs semmi baja.
12/12 anonim válasza:
9es vagyok
Nem sírt, reflexek nagy része alig volt kiváltható, nehezen volt etethető. Törzse, nyaka hipoton, végtagjai feszesek voltak. Alig mozgatta kezét,lábát, nem érdekelte semmi, fényre alig reagáltak a pupillái, rengeteg nystagmusa volt. Teljesen máshogy viselkedett mint a testvérei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!