Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babám folyton bukik hiába...

A babám folyton bukik hiába büfiztetem. Mit tehetek ez ellen?

Figyelt kérdés
Két evés között, van hogy a következő evés előtt bukik. De nem fáj a hasa, nem sír, csak mocorog kicsit aztán bukik. de kb 20 percenként. sokszor. Evés után rendesen nagyokat büfizik, úgyhogy nem tudom mit tegyek. Ha van ötletetek légyszi írjátok le! Köszi
2008. dec. 4. 17:06
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Annak idején nekünk azt javasolta a doki, hogy a matracot emeljük meg kicsit a fejénél, vagy az ágy lába alá tegyünk valamit hogy lejtsen, a feje legyen kicsit magasabban. Kb 1-2 cm, tehát nem sok. Nálunk segített, meg az is hogy nagyon sokáig tartottam büfi pozícióban :) olyan 15 20 percig és aztán tettem le aludni csak. És szopi közben is többször büfiztettem, így nem bukott annyit, meg olyan sokat, de egészen 6 hós koráig jött vissza neki, hébe-hóba. :(
2008. dec. 4. 17:11
 2/5 anonim ***** válasza:

nekünk Anti-Refluxos (bukás-elleni) tápszert írt fel a doki. Milupa Milumil AR.

HA megetetem én sem hagyom, hogy rögtön hasraforduljon, másszon. Egy kicsit még valahogy pihentetem, mert annyira mocorog mindig, hogy kinyomja magából a felesleget és néha még többet is.

2008. dec. 4. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A babák sokat buknak, ha egyébként szépen gyarapszik, akkor ez nem baj. Egyébként az előző válaszoló jól leírta mit tehetsz. De szerintem ne aggódj túlságosan.
2008. dec. 4. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én babám is bukik jó sokat, van, hogy 4 óra múlva is (köv.etetés előtt). Mi is használunk AR tápszert (BEBA HA AR), de nem segít. Írt fel a dokinő Nutritont is, attól meg a kaja nem tudott mozogni a pocijában,s csak sírt,így abbahagytuk. Azt mondták, ha szilárdat eszik, jobb lesz a helyzet. Eddig még nem sokat változott a dolog.

Egy éves korára talán elmúlik.

Kitartást Neked!

2008. dec. 4. 19:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2008. dec. 5. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!