Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon megkavarja a babákat...

Nagyon megkavarja a babákat az egyszeri alvásra való átállás? Ti hogyan-mikortól kezdtétek?

Figyelt kérdés
egy éves a kisfiam-de még 2szer alszik nap közben-igy vált be,mert korán kel.aki egyszer altatja,annak mikor ébred,mikor teszi le-és kialussza a 3 órát?át kell alakitani a napirendet? ugye,majd észre fogom venni,ha itt lesz az ideje?tudom befolyásolni a reggeli ébredést?
2008. dec. 4. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Alakítja ö maga´tól.Ha nem lessz álmos úgy sem fog aluni.Most még nyugodtan altasd 2x.Amennyit igényel Még kicsi...
2008. dec. 4. 17:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 15 hós korától alszik egyszer.Megebédeltetem fél 12 dél körül, aztán leteszem, délután fél 3-ig szokott aludni.
2008. dec. 4. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom 13 hónapos, kb egy hete van az, hogy nem akar délelőtt aludni és már csak egyszer alszik, de ma pl megint kétszer aludt. észre fogod venni, hogy már nem álmosodik el délelőttés szépen lassan átszoktok, nem lesz nehéz, ne aggódj!
2008. dec. 4. 19:18
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi

akkor még marad minden a régiben

2008. dec. 4. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!