Mi a véleményetek a Mildibé és a Nestle Beba tápszerekről? 6 hónapos a babám? Laktatóbb mint a Humana és a Milupa?
Szia!
Beba-t még nem próbáltuk úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni. A humanából a 3-ast a banánosat próbáltuk, kicsit nehezebben oldódik, az íze nem rossz, de a fiam jobban megeszi a mildibét. A mildibéből már mind a hármat probáltuk eddig az vált be a legjobban, szereti. A milupa 1-est nem nagyon ette, a 2-est kicsit jobban ízlett neki, a 3-as pedig nekem olyan se milyen ízű... neki se tetszett igazán. A legjobb eddig a Mildibé volt, szerintem az is a legtáplálóbb, most is azt eszi a ketteset 13 hós.
Első vagyok. Bocsi, hogy most válaszolok, de nem vettem észre,h. kérdeztél.
A kisfiam 3 hetes korától végig alussza az éjszakákat (hála a Jó Istennek) akkor ébred csak fel éjjel ha fogzik vagy beteg különben nem. Ilyenkor sem lármázik ha eléri a cumisüveget, megissza belőle a tápit vagy a másikból a vizet vagy mind a kettőt és vissza alszik. Reggel csak azt látom, hogy nem üres az üvege:D Nem én alszom mélyen, a gyerekem ügyes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!