Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki az anyósával él, ott...

Aki az anyósával él, ott mennyit van az anyósnál a baba? Több órát, esetleg fél napot? Anyatejesek legfőképp, de írhat más is.

Figyelt kérdés
Fél éves a babám,és az sem lenne elég neki,ha egész nap nála lenne a gyerekem.Hogy adjam a tudtára hogy pár órát,mondjuk két etetés közöt nála lehet,de egész nap nem.Köszi a válaszokat!
2010. aug. 19. 08:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Feldühít az anyósod. értem amit írsz. Az enyém is arról panaszkodik, hogy csak akkor látja a babát, ha engedjük. 3 hónapos a lányom, és megörülök attól, ha 10 cm-re dugja az orrát, amikor szoptatok, és megzavarja a kicsit amikor sok sírás után épp elszenderült, vagy a kezecskéivel játszik. Ha nyügös és ordít amíg a wc-n vagyok nem zavartatja magát, mert a kedvenc műsora megy épp a tv-ben.
2010. aug. 21. 16:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Mi itt kint egy ideig az anyóssal éltünk! Borzalmas nagy házban aminek az egyik felőben az anyósomék míg a másikban mi laktunk. Megszületett az első gyerekem, és nem telt el úgy nap, hogy be nem nézett volna. Ahogy felsírt a pici ő egy perc múlva ott is volt, pedig nem értem, hogyan mert nem hallatszik odaáig el a sírása. Ő akarta fürdetni és nem tudtam ellenkezni. Már a szoptatásra is bejött. Leültem a férjemmel és elmondtam neki a problémát, meg hogy beszéljen az anyóssal, de nem beszélt. Egyik este elegem lett az egészből és megpróbálltam szépen elmondani neki a dolgot de abból sem értett. Így maradt a költözés. Ők költöztek el a másik házukba mert, hogy az kicsi lenne nekünk..

Így sokkal egyszerűbb mert akkor viszem át a gyereket amikor akarom és nem kell azon agódnom, hogy "hopp sír agyerek jön az anyós"

2010. aug. 22. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!