Könnycsatorna átmosás hogy zajlik? Érzéstelenítő? Hogy viselte a babátok?
Figyelt kérdés
4 hónapos lányomnak ki kell mosni a szemét. A doki nem sok mindent mondott, ezért kérdezem.2021. márc. 14. 22:02
11/14 anonim válasza:
A lányomnak 6 hónaposan csinálták, engem kiküldtek, de elmagyarázták mi fog történni. Erősen betekerték egy lepedőbe és piszkosul lefogták. Zengett az egész kórház kb. 10 percen keresztül, de amint kihozták, megnyugodott.
Rendbe is jött a szeme. Néhány hétig még masszírozni kellett az orrát a szeme sarkánál.
12/14 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi
2021. márc. 15. 07:04
13/14 anonim válasza:
Mi voltunk, mert mar nagyon be volt gyulladva a szeme, vártam vártam de nem múlt el így el mentünk, amíg megcsinálták engem nem küldtek ki de nemis néztem oda, csak mikor kész volt felvettem és meg is nyugodott. Sajnos ha muszáj akkor muszáj,én is húztam halasztottam aztán az elzáródás mellé lett egy kötőhártya gyulladás is. Aztán azt is kezeltuk és azóta rendben van minden.
14/14 anonim válasza:
Nálunk Németországban ezt altatásban csinálják. Ha választhatnék, én a lefogást választanám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!