Első babások, ki hogy bírja az újszülöttel?
Figyelt kérdés
Én néha nagyon kivagyok. A nem alvás, fáradtság, nincs időm semmire kikészít. Ti hogy vagytok? Esetleg valami tanács, hogy jobban bírjam?2021. márc. 14. 21:34
11/11 anonim válasza:
Nekem ikreik vannak, 1 hónapot voltunk kórházba szülés után. Gondolhatod hogy éreztem magam. Tápszeresek másfél ora etetés , büfi altatás es 1 óra mulva elölről. Akkor az tartotta bennem a lelket hogy mikor jöhetünk haza. Igazából akkor lett jobb, vagy könnyebb mikor elkezdtek a világra ébredni. Mosolyogni rámnézni. Mindig lesz ami nehéz lesz, lesz ami könnyebb. Kitartás. Tanács amit gondolom hallottál már hogy pihenj amig alszik, ne foglalkozz mással. Legyen tápi pelus tisztaruha, tiszta cumisüveg. (Meg kávé) Próbáld meg elengedni a többit. Rendeljetek kaját vásároljon a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!