Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van az, hogy aki végig...

Miért van az, hogy aki végig bagózta és itta a terhességét egészségesebb gyereke van, mint nekem, aki óvja, védi a babáját?

Figyelt kérdés
Van két olyan "anyuka" is a környezetemben, aki végig cigizett terhesség alatt, ezt a szokásukat meg is tartották, az egyik pultos volt egy kocsmában, szülésig dolgozott és mindvégig ivott is, ráadásul töményet. A mai napig minden nap beviszi a gyereket a kocsmába, a másik anyuka is előszeretettel hurcolja oda a csemetét, ott ülnek velük az alkeszek között és a két gyereknek semmi baja. Tápszert nem vesznek, mert az drága, forralatlan tehén tejet adnak nekik. A kocsma mellett lakunk, onnan tudom. Az én lányom 11 hónapos, most jöttünk ki egy vírusos fertőzésből, de már legalább 4* volt ezen kívül megfázva. Az ő gyerekeik / 2 éves és 5 hónapos / pedig teljesen egészségesek, abszolút nem betegesek..., csak szerencséjük van, hogy nincs nagyobb bajuk a gyerekeknek?
2008. dec. 4. 11:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kérdésedhez kapcsolódik elsősorban, de pont most jelent meg egy felmérés, mely szerint azok a babák, akinek anyukája terhesség alatt alkalomszerűen fogyaszt alkoholt (pl. bort, pezsgőt, nem töményeket), azok a babák ellenállóbbak és intelligensebbek. Nesze nektek egy korty alkoholt se egész végig! :-) Aztán találjátok ki kire kell hallgatni?!

Kíváncsi vagyok 15 év múlva mi lesz az álláspont!

2008. dec. 4. 12:40
 12/15 anonim ***** válasza:
37%

eleg erdekes kerdesed van neharagudj!

miert lenne az neked jo ha a masiknak a gyereke beteg lenne? el szegyelheted magad az ilyen hulye kerdeseidtol, vagy ne tegyel fel olyat amire senki nem tudja a valaszt !!

2008. dec. 4. 16:29
 13/15 anonim ***** válasza:
63%
Sok erkölcs-csősz minta kismama. Nem védem sem a cigist, sem az alkoholt, de ez azért túlzás. Ilyen vehemenciával ítélkezni ismeretlenül nagy merészség. Hányatoknál megy a TV egésznap? Nagyon rosszindulatú és irigy kérdésfeltevés. Hárítasz. Keresed másban a hibát, holott nálad van probléma. Lazíts a maszkon és mindenen és ha ezt sugárzod, nem lesz semmi baja a babádnak. Bocs, csak annyira idegesít, mikor ráesnek valakire. Boldog babázást!
2008. dec. 4. 23:01
 14/15 anonim válasza:
30%

Szia.

Ezt ép eszű ember nem csinálja meg a gyermekével szerintem legalábbis.

Igaz feleségemnek és nekem 4 hetes a bébink de a terhessége alatt ő is megivott egy két korty sört néha bort is de csak azért mert én meg azt olvastam, még annó régen, hogy ha megkívánsz valamit akkor azt lehet hogy nem te hanem a kicsi kívánja meg. És lehet, hogy többet ártasz a koplalással mint ha jólesik és megiszod, eszed amit megkívánsz. nejem konyakot is ivott 2-3 centet amikor nagyon meg volt keményedve a pocija. HASZNÁLT!!!

De visszatérve ez a fajta mértéktelen tivornyázó életmód csak a dögevő cigókra jellemző.

Amíg te ha a kislányod rádnéz a szemeivel azt olvasod belőle, hogy szia anyu köszönöm, hogy vigyázol rám addig a retkek mit látnak?: dollár vagy euró jeleket a pupilla helyett.

Ennyi a különbség a két faj között.

2008. dec. 5. 00:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Tisztelt Utolso!

Vàlaszod egy kicsit tulzàs,ne kezdjük itt is a cigànyokat boncolgatni!

A kérdés nem erröl szolt.

Kérdezö!

Bizony a vélemények megoszlanak,mindig lesz mindkét oldalon valaki.

Én terhességem alatt egy korty alkoholt sem ittam,pedig szülinapom volt,höségek voltak,nyaraltunk,stb...

Mig a többiek koccintgattak,addig én csak ültem a pohàr viz mellett...

Ennek annyi az elönye,hogy ha a babàm megszületik,és ne adj Isten,valami hàtrànya lesz,legalàbb én és a környezetemben élök nem engem fognak okolni.

Az hogy te maszkot viselsz,sokakat meglep,mert tényleg sokszor ez nem véd,hanem àrt.

Igen sok dohànyzo/alkoholt fogyaszto szülö gyereke ugymond edzett.Ez is az oka hogy nincs semmi bajuk.

Bàr te nem egészen làthatsz a dolgok mögé,lehet egyàltalàn nem ugy vannak a dolgok,mint ahogyan azt te gondolod,vagy hiszed.

Itélkezni tényleg nem szabad senki felett.

Föleg nem màs gyereke felett!

Minden anyànak joga van a gyermekét ugy nevelni,ahogy a szive diktàlja.

Nekem példàul màr azért jutott beszolàs,hogy miért veszek pelenkàzot,miért nem oldom meg anélkül.

Vagy miért akarok a babàmnak mindenböl ujat?

Làtod én minden tmegakarok adni a picimnek,mégis talàlnak ebben is hibàt.

Senki sem egyforma.

A legjobb ha mindenki a sajàt hàza környékén söpör.

2008. dec. 5. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!