A te pénzéből vásárolsz a babára vagy a férjed szokott venni neki dolgokat ?
Tudom normális esetben közös kassza van, de legtöbb esetben külön bankszámla van .
Ez esetben is közös, de mégis kinek a számlájáról vásároltok legtöbbször
30!
1,Nem feltétlenül az anyánál marad a gyerek.
2, Gyerektartas, családipótlék, családi adókedvezmény, mhnkaber vs munkabér mínusz kb 20% tartásdíj. Kb biztos, hogy az első magasabb összeg.
3, Normális ember nem lop, pláne nem lopja meg a társát, márpedig ez, amit a 14-es csinál, lopás.
21.válaszoló vagyok
Én kapom a Gyedet,de egy számlára megy minden
Az én pénzem a Gyed,meg a családi,meg a Férjem pénze,plusz a férjem igényli az adókedvezményt
“Nem feltétlenül az anyánál marad a gyerek”
Ja nem csak az esetek 95% ában. Nem sok férfi van aki harcol azért, hogy a gyerek heti hét napot egészében vele legyen, gondozza ellássa. Sőt az esetek 95% ban
normalisnak találják, hogy az anyánál marad a gyerek.
“Gyerektartas, családipótlék, családi adókedvezmény, mhnkaber vs munkabér mínusz kb 20% tartásdíj. Kb biztos, hogy az első magasabb összeg.”
Persze, még a végén kiderül anyuka jobban jár anyagilag válás után mint apuka egy10 ezres adójóváírással ès egy 12 ezres családi pótlékkal. Apuka meg valszeg nem 30 ezret költött a gyerekére válás elött családban hanem jóval többet mint a tartásdíj.
34!
Oke. Ez elegendő ok arra, hogy mi van ha elválunk gondolkodással meglopod a partneredet? Ha ő csinálná ezt, az neked hogy tetszene?
Külön kasszán vagyunk. A férjem bankszámlájához van hitelkártyám, a háztartáshoz való bevásárlás és a gyerek holmijainak vásárlása esetén azzal fizetek. A férjem is errôl a számláról vásárol ugyanúgy. A villany és vízdíjat is onnan vonják.
Aztán a férjem hónap végén kiszámolja, mennyi volt a költött összeg, és annak a felét a saját számlámról visszautalom az ô számlájára.
A saját kiadásaimat a saját kártyámmal fizetem. Meg elôfordul, hogy megtetszik valami, amit nem feltétlen lenne szükséges dolog, de én mégis szeretném megvenni a gyereknek. Az ilyesmit is a saját kártyámmal szoktam fizetni.
A lakáshitelt ketten vettük fel, így azt fele-fele arányban vonják mindkettônk számlájáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!