Név (fiú) szempontból hogyan találtátok meg az igazit ha abszolút egy sincs a név táblázatban ami tetszene?
Felix a fiam.
Olyan emberekre gondoltam nevvalasztaskor akikre örülnék ha hasonlítana.
Kerestem, de nem tálaltam meg, ezek szerint változtattak. De: "Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az anyakönyvezés során a gyermek neve a magyar névviselési szabályok miatt eltérhet attól, amelyet a kérelem beadásakor megjelöltek. A magyar anyakönyvezési gyakorlatban ugyanis előírások szabályozzák, hogy az anyakönyvezendő személy milyen családi és utónéven anyakönyvezhető. A magyar jogszabályoktól eltérő névhasználatról az ügyintézés során tájékoztatjuk ügyfeleinket, és korrekciós egyeztetéseket folytatunk az érdekeltekkel. Jelezni kívánjuk, hogy a magyar névhasználati előírásoktól eltérő névválasztás kizárólag igazolt külföldi állampolgárság alapján engedélyezett. Ehhez érvényes külföldi útlevél vagy külföldi hatóság által kiállított állampolgársági bizonyítvány bemutatása szükséges."
Ha azt írod, a gyer3k automatikusan brit lesz, akkor továbbra is adhatsz enki bármilyen nevet.
Innen az idezet:
Korábban már írták, de nekem is az Erik tetszene ilyen esetben.
Vagy esetleg még a Rudolf.
Az asztalra csaptam, hogy MOST kitaláljuk, mert elegem van.
Erre a férjem szégyellősen közölte, hogy ki fogom röhögni, de ő álmodott egy nevet... Kisebb alakváltoztatás után megszavaztuk. :)
De ha lenne még 1 fiunk, nem lenne neve... Lánynak sokkal könnyebb lenne adni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!