Muszáj adni a babának babapiskótát? 6 hós
Dehogy muszáj, semmit nem muszáj.
6 hósan meg még főleg nem.
HA mindenárom tömni akarja valmivel, inkább bulátát adjon neki, ha már rágcsál. Én 6 hósan még babakekszet vettem, később 8-10 hósan kezdtük a háztartási kekszet és a babapiskótát.
Az anyósod valószínűleg már pacallal etetné szíve szerint a babát. :)
Nem kell még a tojás a picidnek. Inkább vegyél tej- és tojásmentes babakekszet, és adj neki azt a gyümölcsökhöz, vagy csak magában rágcsálni.
én se adtam - bár nem is nyúzott emiatt senki- és azt értem el vele hogy most se szereti..
nem baj eggyel kevesebb hulladék amit megenne ...én mindig gyümölcsöt adtam barackot, almát, mangót, banánt. mindent amit lehetett..
A mostani álláspont az, hogy 6 hónapos kor után el kell kezdeni a glutén bevezetését, nézz utána a neten, van róla pár cikk.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Van recept otthoni elkészítéshez is, amivel sokkal kevesebb cukorral is sütheted.
Én még azért nem adok, mert nem úgy látom, hogy biztonsággal tudná enni. 1 hét múlva lesz 6 hónapos.
Szerintem kérdezd meg a védőnődet is.
Ne muszáj, sőt 6 hónaposan nem is kell babapiskótát ennie. Hiába babapiskóta, nem babáknak való.
Gltutén meg nem csak babapikótában van.
Én sokkal később vezettem be a glutént, 6-8 hónapos koar koözött az anytejen kívüól csak zöldséet, gyümölcsöt kapott.
A babapiskótával egyáltalán nem a glutén a probléma, hanem a tojás és a rengeteg cukor.
Egyébként semmit sem muszáj adni egy babának, de nem is tilos. Van, aki ad, van, aki nem. Én nem fogok. :)
Anyóst pedig meg kell tanulni leszerelni, Te babád, Te felelősséged, nem az övé. Nem ő lesz vele, ha megbetegszik, hanem Te.
Nemrég olvastam, hogy a újabban1 éves korig nem ajánlott a babapiskóta.
Az én babám 7 hónapos, de még semmi ilyesmit nem kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!