Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szült itt valaki az Esztergomi...

Szült itt valaki az Esztergomi kórházban? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Én táti voltam, férjhez mentem, már nem ott lakom, de azt tudom, ha ott is maradtam volna, biztos, h nem szültem volna esztergomban!Hiába újították fel az épületet, a személyzet, szokások maradtak, koraszülött ellátás nincs, ha vmi baj van a babával küldik bp-re, anyuka utazhat a babója után (ez már több ismerősömmel megtörtént, idegeskedés, tejelapadás) Az ikerterheseket is egy darabig ellátják, de ahogy közeleg a szülés ideje őket is küldik bp-re!

Én Tatabányán szültem a kisfiam, ott vállalnak mindent, amit esztergomban nem. Külön koraszülött részlegük van, ha a győri kórház tele van tbányára küldik a babákat! Én 2 hetet feküdtem bent, maximálisan elégedett voltam velük.

2010. aug. 18. 13:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi,akkor azt hiszem kihagyom.Párkányi vagyok,csak azért gondolkodtam rajta,mert közelebb van hozzánk sokkal mint az Érsekújvári kórház,de akkor azt iszem maradok annál.
2010. aug. 18. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!