Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sír egész nap?

Miért sír egész nap?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A kisfiam 2 hònapos tápszeres baba. Éjszaka egész jòl alszik mostanában, csak enni kel fel és viszonylag hamar vissza tudom altatni de napközben egész nap sír. Pár hétig éjszaka csinálta ezt és nappal aludt most ez megfordult. Az orvossal és a védőnőnkkel rengetegszer beszéltem. Elsőnek volt a hasfájásra a tipp, váltottunk tápszert kap infacolt és kapott papaverines görcsoldòt de azt már nem adom neki, mert ugyanúgy sírt. Utána azt mondták lehet reflux. Voltunk uh-n, nem refluxos. Utána azt mondták lehet túl sok inger éri , nyugisan töltöttük a napokat , semmi zene , semmi hangoskodás, nem vált be. Későbbre toltuk a fürdetését este 7-ről 9-re és utána kajcsi és alvás.Ez bevált az éjszakákra, ez volt 2,5 hete kb de ezután kezdődött, hogy egész nap sír. Ha ringatom akkor is , bármit teszek csak sír. Látszik rajta hogy nagyon álmos de nem bírom elaltatni. Néha kint a levegőn alszik 1,5-2 òrát de ha felkel kezdődik elölről az egész. Nem tudom mit tehetnék még. Ma vele együtt sírtam végig a délelőttöt....

Van egy 6 éves lányom is, ő nem volt ilyen. Szerencsére nagyon jòl viseli ezt a nehéz időszakot de annyira sajnálom őt és bűntudatom van hogy vele nemtudok foglalkozni , a pici miatt meg egyszerűen egy szar anyának gondolom magam.Nem tudom mi a baja és kivagyok borulva teljesen. Ha valakinek van bármilyen ötlete ne tartsa magában!!!

2021. márc. 1. 14:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak annyi jutott eszembe, hogy én ugyanilyen bömbölős voltam, de éjjel is, kiraktak a hidegre aludni, téli születésű vagyok és ott valamennyire csöndben voltam. Vannak ilyen gyerekek.

Ha toltak a babakocsiban az is hatott, más viszont nem.

Szóval hideg és fenékrázogatás. Nagyon fárasztó az ilyen gyerek.

2021. márc. 1. 15:07
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha magadra kötöd az segíthet, persze nem garancia. De a legtöbb baba megnyugszik úgy és hatalmasakat alszik. Nekem is ilyen volt az egyik fiam.
2021. márc. 1. 15:08
 3/20 A kérdező kommentje:

Pròbáltam magamra kötni de úgy is sírt.

Egyedül a babakocsiba alszik de abban sem mindíg.

2021. márc. 1. 15:14
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Pocak tornáztatást próbáltad? Nekem volt hogy csak arra nyugodott meg. Az enyém hasfájós volt, neki a gripe water segített. Cumizni szokott? Esetleg ha feszes az izomzata amiatt is sírhat.
2021. márc. 1. 15:27
 5/20 A kérdező kommentje:
Utolsò,a feszes izomzatnak milyen tünetei vannak? Erről nem olvastam még és nem említette senki, most hogy írtad lehetséges.
2021. márc. 1. 15:38
 6/20 anonim ***** válasza:
Hátrafeszíti a fejét, feszes a nyaka, nehéz öltöztetni a merev tartása miatt , nem fordítja a fejét csak egy irányba. Kérdezz meg egy hozzáértő személyt ha erre gyanakszol, egy próbát megér.
2021. márc. 1. 15:57
 7/20 anonim ***** válasza:
Adamo hintát nem próbáltátok?
2021. márc. 1. 16:05
 8/20 anonim ***** válasza:
Fejletlen idegrendszer
2021. márc. 1. 16:09
 9/20 A kérdező kommentje:

Holnap megyünk a védőnőhöz megkérdezem tőle köszönöm.

Adamo hintát nem pròbáltuk, van neki hintázò pihenőszéke azt nem szereti.

2021. márc. 1. 17:22
 10/20 anonim ***** válasza:
Nekünk az adamo nagyon sokat segített az extrém hasfájós kislányomnak. Csak ott nyugodott meg és aludt jókat. Az elektromos hintát ő sem szerette.
2021. márc. 1. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!