Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem fogadja el ébredéskor a...

Nem fogadja el ébredéskor a szopit, vacsorára pedig a főzeléket a 9 hónaposom. Mit adnátok neki ezekre az étkezésekre?

Figyelt kérdés
Már a kisdarabos főzelékekkel ismerkedik, kezébe tett kenyércsücsköt szépen majszolja.

2021. febr. 28. 07:53
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Fiam is kb ebben a korban kezdte ezt.

Reggel kapott joghurtot, krémtúrót, pudingot, ilyesmiket, mellé kiflit.

Főzeléket nem igazan kapott sosem, nem ette meg. Azt amit mi ettünk, abból kiválogattam amit ő is ehet, és azt kapta vacsira. (Pl tészta szafttal, vagy főttkrumpli, répa.. mikor mit főztem. Villával kicsit megtörtem és ennyi.

2021. febr. 28. 08:05
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Reggelire kb százhúsz féle tejpépből lehet válogatni, én azt adtam neki. Estére pedig szendvicset minden jóval.
2021. febr. 28. 08:43
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Én mostanság reggelire babacsintát csinálok, meg valami gyümölcs trutyit, ebédre mást nem fogad el csak boltit, de abban legalább van hús, szóval azt adom, illetve vacsira eszik gabonás pépet gyümölccsel keverve, meg egy zöldséget elrágcsál. Minden étkezésre tudna banánt enni, de azért az nem járja 😁

Ami még bejött, az a kenyér, megkenve vajjal és aszaltszilva szósszal (bolti babapép, eskü olyan mint a szilvalekvár, cukor nélkül). Na azt kockázom és elnyammogja.

Szereti a főtt répát rágcsálni, uborkát, sárgadinnyét, körtét, almát, ezeket mind rágcsálja. Főzeléket nem eszi meg, se semmit ami nem édes és en csinálom. A bolti spagetti, csirkés pép meg ilyenek mennek.

Próbáltam húslevest csinálni sótlanul, tettem el a húsból a léből fagyasztva, meg turmixoltam ugy hogy mindent tettem bele, aztán soztam csak rá nekunk, de semmi, utálja. Szerintem az állagát szereti a boltinak, amit nem tudok utánozni.

2021. febr. 28. 09:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha eszi a kiflit adj neki azt kis sajttal. Pl.
2021. febr. 28. 10:24
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Miért van mindenki lepontozva? Kérem szépen a lepontozó bajnok is szóljon hozzá, lássuk mit csinál jobban.
2021. febr. 28. 10:27
 6/7 A kérdező kommentje:

Mindenkit felpontoztam... én sem értem. Ha valaki megírja, hogy sushit ad wasabi szósszal, az is hasznos...

Köszönöm szépen!

2021. febr. 28. 14:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Sushit :D ez jó.

Az én lányom reggelire 9 hónaposan kenyeret akármivel, vagy müzlit evett (tej nélkül, csak a száraz cuccot, imádta) evett, ő se volt hajlandó reggel szopizni. Este pedig túrókrémet csináltam neki (joghurt, túró és gyümölcs összeturmixolva), vagy jóéjt tejpépet, vagy gyümölcsrizst evett még szívesen.

2021. márc. 1. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!