Úgy tűnik,1 évesem átállt a nappali hosszú alvás előtti ebédelésre. Tanácsok a délutáni/esti étkezésekre?
Eddig ahogy hazaértünk játszóterezésből, azonnal dőlt be az ágyba. Most viszont nagy boldogan megebédel, aztán szopi nélkül, egyedül elalszik. Már nagyon vártam, utunk el idáig. Viszont tanácstalan vagyok, hogy ha olyan3-fél 4 körül felébred, mikor lesz a következő evésidő? És mit egyen? Ugyanúgy uzsizzon? Nálatok így hogyan alakult a vacsora?
Köszi Mindenkinek!
Tejitalt miért nem ihat? Az végülis egy tápszer, csak 1 éves kor felett tejitalnak hívják. A kisfiam is azt itta 1 éves kora után. Vagy a allergia miatt nem kaphat? Nem tudom, hogy egy tejpépet lehet-e olyan hígra csinálni, hogy kijöjjön a cumiból. Vagy pohárból inná? Vagy nem értem. Mert ha már tejpép, akkor egye meg kanállal lefekvés előtt.
Vagy miért nem szoptatod meg elalvás előtt. 1 évesen nem gáz, reggel és este szopizni szerintem.
7-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!