Mindenki gyereke egyben alussza le a délutáni alvást? Úgy értem amikor már csak egy nappali alvása van.
Visszafektetni értelmetlen dolog, ha felébred, akkor már kialudta magát. Ha visszafekteted, akkor rövidesen kezdödik, hogy éjjel nem fog tudni aludni.
Azt meg, hogy mennyire van szüksége egy gyereknek, nem lehet eldönteni, van, akinek alig kell valamennyi, van, aki meg kimondottan sok alvást igényel. Ha a tied délután fél-egy óra múlva felébred, akkor többre nincs szüksége.
Az én lányom 14 hónapos, de összesen alszik 50-60 percet, nagy ritkán másfél órát napközben.
Ha felébred már nem lehet visszaaltatni, neki ennyi elég.
2. vagyok. Nem sír fel, nem áll fel. Csak akkor fordul elő felsírás, amikor megindul egy-egy foga, de ilyenkor is elég annyi, hogy bemegyek, megsimogatom és már alszik is vissza.
Nagyon különbözőek a gyerekek, a fiam nagyon jó alvó, magától alszik el, éjszaka is 12 órát alszik egy hang nélkül. A Te kicsidnek valószínűleg kisebb az alvásigénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!