Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mindenki gyereke egyben...

Mindenki gyereke egyben alussza le a délutáni alvást? Úgy értem amikor már csak egy nappali alvása van.

Figyelt kérdés
Mindenkitől azt hallom 1,5 év körüli kicsijéről:az enyém 2 vagy 3 órát alszik...de nem kell visszafektetni közben?Az enyém mindig megpróbál fél-1 óra alvás után felkelni,én vissza szoktam fektetni,és alszik még vagy fél-1 órát..csak az enyém ilyen?ezen gondolkozok,mert most altattam vissza nagy nehezen,de szinte mindig ez van..azért fél órát kevésnek tartok ennyi idősen,nem?
2014. febr. 10. 13:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
9-es!Én is így gondolom,mert ha nem altatom vissza,szörnyű a délutánunk,hisztis,fogja a rongyiját,sír,meg már sajnálom is,h kínlódik,tehát szüksége van,h vissza altassam..
2014. febr. 10. 14:12
 12/20 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Szerintem sincs gond azzal, hogy visszaaltatod, hiszen ha egyáltalán nem lenne fáradt, akkor nem tudnád újra elaltatni.
2014. febr. 10. 14:14
 13/20 A kérdező kommentje:
igen,csak olyan jó lenne,ha egyben tudna aludni..
2014. febr. 10. 14:26
 14/20 anonim ***** válasza:
Az enyém is megébredt 1, 1,5 óra alvás után, de odabújtam mellé és visszaaludt. Az enyém iszonyat rossz alvó, reggel már 5-5,30 körül ébren van éjszaka is megébred még mindig, pedig már elmúlt 3 éves. Voltunk mi már mindenhol, hogy baja van a gyereknek, gasztro doki, alvás ambulancia, stb. Aztán rá kellett jönnöm, hogy ő ilyen típusú, remélem egyszer kinövi... :D
2014. febr. 10. 14:41
 15/20 A kérdező kommentje:
ÓÓÓ!!Akkor a tiéd sem jobb!Mi is kínlódunk pluszban az éjjeli alvással is,ő is hamar kel reggel.A tied hánykor alszik el este?
2014. febr. 10. 22:39
 16/20 anonim ***** válasza:

6-os vagyok

Dehogynem, bizony könnyű nekem.

Kicsi a lányom alvásigénye ez igaz, de ez azzal is jár, hogy hiába alszik keveset, nem nyűgös, nagyon nyugodt, jókedvű egész nap, este is.

Csak a saját szabadidőm miatt lenne jobb, ha ő is aludna 2-3 órát délutánonként, de már elfogadtam, hogy ő ilyen.

2014. febr. 10. 22:45
 17/20 anonim ***** válasza:

Még mindig 6-os vagyok :)

A kevés nappali alvásért cserébe viszont a lányom legalább éjjel jól alszik.

Általában kb. fél 10-től reggel 8-fél 9-ig.

Persze ez se hű, de sok idő, viszont az elalvás hamar megy, az ébredése reggel nyugodt és éjjel sem ébred csak néha 1-2 alkalommal felsír, de amint visszafektetem már alszik is tovább.

2014. febr. 10. 22:47
 18/20 A kérdező kommentje:
Legalább akkor neked éjjel jól alszik,nappal meg kipihent..az úgy már jobban hangzik,de ez nálunk nem így van sajna..
2014. febr. 11. 12:32
 19/20 anonim ***** válasza:
babám még kétszer alszik nappal, de velük is előfordul, h kb 30-40 perc alvás után sírva ébred, még szinte alszik. Ekkor ált megpróbálom visszaringatni. Ha 1-2 percen belül elcsitul, leteszem, és nyugodtan alszik még vagy egy órát. Ezalatt a pár perc alatt el tudom dönteni, h valóban fáradt e még csak megzavarta vmi, vagy már kialudta magát.
2014. febr. 18. 10:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Az en babámat is mindig vissza kellett altatni. Sot, a második felvonásban aludt hosszabban es mélyebben. Nem tudom miert. Szóval nincs annak igaza aki azt mondta hogy ne altasd vissza.
2016. máj. 23. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!