14 hetes babám pár napja mindig sírva ébred, de olyan keservesen sír, hogy alig lehet megnyugtatni, mitől lehet ez? Amúgy egy kedves vigyorgós kiscsaj.
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 21:43
1/4 anonim válasza:
Nekem nincs gyerekem, de én egészen biztosan vinném azonnal a háziorvoshoz :((((((. Úristttttteeenn, bármi baja lehet. Az öcsémnek, aki már 22 éves, neki pl bélcsavarodás volt csecsemő korában:((((. A babák ilyenkor sírnak :((. Jajjj, istenem.
Bocsáss meg, ha hülyeséget írtam. Csak olyan rémisztő volt :S, amit írtál. Lehet, hogy eltúlzom, de én megijednék :S..
2/4 anonim válasza:
Enyém másfél éves (!!!!) és a mai napig szinte mindig így kel... Az enyémnek az a baja, hogy nem alszik eleget, még idejekorán mindig felébred valamitől.
Fél órát kell simogatni, dúdolni neki ébredés után mire magához tér.
Már én is unom ezt az állandó sírósdit :(((
3/4 anonim válasza:
Lányom 18 hós, ő akkor szokott sirva ébredni, ha nem alussza ki magát, felzavarja valami, magyarán nem pihente ki magát.
4/4 anonim válasza:
Na, azért nem kell rémképzetekkel traktálni a kérdezőt! ha sír egy kisbaba, akkor nem kell azonnal futni az orvoshoz, mert akkor naponta 20x is mehetnénk :)) Nem lehet, hogy megéhezik és azért sír? Az enyém csak mocorogni kezdett, ahogy ébredezett, de már rögtön ordítani kezdett... a szemét ki se nyitotta még. Ahogy érezte, hogy úgy tartom, ahogy szopizni szokott, rögtön elhallgatott... A 3. hónapban fejlődési ugrás van, ilyenkor többet szoktak enni a babák, hamarabb megéheznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!